Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Sătmăreanul Raul Bratu, debut la Dynamite Fighting Show la Baia Mare

Sătmăreanul Raul Bratu va lupta, miercuri, 22 septembrie, în cadrul renumitei gale de kickboxing din România: Dynamite Fighting Show, care va avea loc în municipiul Baia Mare. Raul Bratu va lupta împotriva băimăreanului Florin Orzac, iar momentul va fi transmis în direct la ProTV.

„Raul Bratu debutează mâine în cea mai renumita gala de kickboxing din România, Dynamite Fighting Show la Baia Mare. Lupta împotriva unui băimărean, deși Raul practica MMA, a acceptat imediat provocarea de a lupta pe reguli de Kickboxing. Pentru Raul este primul meci de kickboxing la profesioniști, și unul dintre cei mai promițători sportivi sătmăreni care se antrenează la Grand MMA Satu Mare, fabrica de campioni. Maine începând cu orele 20 la ProTv se poate vedea gala. Antrenorii Bogdan Tărțan și Bunea Izidor garantează un debut prin ko a lui Raul Bratu”, este mesajul lui Bogdan Tărțan, antrenor de MMA. 

Remax Gold susţine şi în acest an organizarea competiţiei Dynamite Fighting Show. Anunţul a fost făcut de către managerul Remax Gold, Ştefan Csordaş, alături de cunoscutul sportiv Cătălin Moroşanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.