Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

VIDEO. Șofer din județul Satu Mare, pericol public! A fost la un pas să producă o tragedie

Șofer din județul Satu Mare, pericol public: A fost la un pas să producă o tragedie. Totul s-a întâmplat duminică, pe drumul dintre Arad și Oradea.

Concret, un șofer aflat la volanul unui autoturism BMW a intrat într-o depășire periculoasă, fiind la un pas să se ciocnească frontal cu un alt autoturism, care venea regulamentar din sens opus. Imaginile au fost surprinse de o cameră de bord.

,,Duminica pe drumul Arad – Oradea, conducătorul autoturismului BMW a pus viața în pericol participanților la trafic, efectuând o depășire deosebit de periculoasa, obligând astfel ca mașina din sens opus care circula regulamentar sa iasă de pe partea carosabila într-o parcare. Aceste imagini au ajuns la poliție și urmează sa fie contactat pentru a fi chemat/ă la sediul poliției”, a scris, pe Facebook, șoferul autoturismului care a fost nevoit să îi facă loc inconștientului.

Video: Info Trafic Satu Mare

7 comentarii

  1. Bula Răspunde

    SM 55 NET

  2. hAuleuMaica Răspunde

    Cocalar, ca om ..,prost și iresponsabil ca șofer.Oare cât de cretin poate fi unul din ăștia care nu-și pune intrebarea…. oare pot face manevra, am timp, am spațiu, am motor care să mă asculte să pot parcurge distanta fără probleme? Eu nu dau sfaturi dar spun din propria mea experiență . Câteva secunde inainte de depășire am făcut o evaluare a situatiei. cu ce viteză vine cel din față…cu ce viteză merge cel depășit.. puterea calului,
    și starea carosabilului inclusiv lățimea acestuia …..și numai după . Km mulți fără probleme…..!

    • altu fără bmw Răspunde

      Numărul de înmatriculare postat mai sus ce îți spune? Încă nu te-ai întâlnit cu ei în trafic prin oraș? Eu instinctiv mă feresc de ei, tot timpul se bagă la manevre periculoase. Dar poliția rutieră nu-i vede.😱🤯😤
      Și postarea asta va rămâne, mă gândesc, fără urmări.

  3. Ășîțâ Răspunde

    Cazuri din astea întâlnești cu zecile pe un drum de 300 de km. Când pornești la drum, trebuie să te rogi la cel de sus să ajungi cu bine și când ajungi la destinație, să-i mulțumești. Lumea a luat-o razna. Pentru a câștiga câteva secunde mulți șoferi riscă viețile celorlalți participanți la trafic. Și dacă se întâmplă nenorocirea, în marea majoritate a cazurilor cei care mor sunt ăia nevinovați.

  4. Satmarean 1 Răspunde

    Sper ca este pieton deja si daca ar fi dupa mine i- as anula permisul pt cativa ani si dupa, sa faca scoala din nou si testare separata de cei care sunt candidatii obisnuiti si chestionarele sa fie foarte dificile.

  5. zz Răspunde

    Un BMW nu este ferrari, mai ales daca este de tip SUV. Cei cu SUV-ur sunt fara exceptie niste absurzi, sa va feriti de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.