Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Țepe la un restaurant din Satu Mare. Băuturi „din burtă” la nota de plată

Țepe la un restaurant din Satu Mare. Băuturi „din burtă” la nota de plată. Mare atenție atunci când vă achitați nota de plată la restaurantele din municipiul Satu Mare. Un sătmărean ne-a relatat faptul că a fost înșelat de cel puțin două ori la un restaurant din oraș. Descoperirea a făcut-o în momentul în care a verificat tot ce i s-a trecut pe nota de plată, iar prin intermediul PortalSM dorește să atragă atenția tuturor sătmărenilor, să fie vigilenți.

Potrivit bărbatului, pe nota de plată i-au fost introduse băuturi pe care nu le-a consumat, astfel în loc de 187 lei, el a fost pus să plătească 224 lei.

„Un restaurant din Satu Mare înșeală clienții și adaugă pe nota de plată produse în plus pe care nu le-am consumat. Și nu este prima dată când pățesc acest lucru la același restaurant. Am bonurile ca dovadă… este vorba de 37 de lei în plus la nota de plată, nu este ceva normal. E un semnal pentru toți sătmărenii care frecventează acest restaurant. După ce îi atrag atenția se scuză că din greșeală. Bineînțeles, o minciună.”, a declarat bărbatul pentru PortalSM.

Sătmăreanul spune că nu este prima dată când pățește acest lucru la restaurantul respectiv.

„În loc de trei Martini a pus șase, în loc de o Cola a pus două și în loc de o limonadă a pus două. Mi-a plătit diferența de bani și s-a scuzat că din greșeală. Este a doua oară când pățesc acest lucru la acest restaurant. Anul trecut la fel, dar am observat abia a doua zi și nu am mai făcut nimic. Și doar nota de plată a eliberat prima dată, abia după ce i-am atras atenția mi-a dat și bonul fiscal.”, a mai spus bărbatul. 

13 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Mai ce am ajuns.Pentru 30,…40 de lei sa faci atâta scandal.Ce-s ăia la unul care face consumație de 180…200 de lei?….Auzi la el.40 de lei!!???…o nimica toată,un fleac,si-o fi zis bisnismenu localului!!!(pana aici am vb în gluma). Pacat ca nu te lasă să spui numele localului sau măcar zona unde este aceasta budă-crâsmă ca să știe și alții la ce sa se aștepte și eventual sa-l ocolească.La cata lipsa de respect exista în tara asta fata de consumator,fata de contribuabil nu ma mira nimic.Hotia,sport național la poporul creștin roman!!!La cât ne fura TOTI comercianții,producătorii și statul asta chiar ca nu-i nimic.
    Furtul este un sport practicat la toate nivelele în tara lui hohanis,,România normalĂ”(cu accent pe ă!!!).De fapt asta inseamna;eu fur,tu furi,el(ea )fura!noi furăm,voi furați,ei(ele) fura!!!Furtul generalizat moștenit de pe vremea lui nea ceașcă,atunci când se spunea,,de unde muncești,de acolo traiesti(FURI)”Și atunci se fura la greu.Sefii furau cu tona,cu remorca iar populimea fura cu plasa,cu buzunarul,care cum putea.Coruptia,hoția și minciuna mergeau mana în mana și atunci și vor merge atat cât va mai rămâne vreo urma de opinca pe aceste meleaguri.

  2. xpert86 Răspunde

    Presam a arătat in articolul lor ca e o pizzerie din Micro 17, dar escrocii trebuie dati in vileag si localul ca sa numai mearga nimeni pe acolo si sa dea faliment!!! Patronul localului sau sefii de tura i-a pus pe angajati sa faca asta si din țepele lor trăiesc alături de ei!! Asa se practica aproape peste tot, e sport național, in localurile cu multi clienti si cand e aglomerat!!! De regula se profita de prostia clienților!!!! Daca merge, merge daca nu, nu!!!!

  3. Helga Kisz Răspunde

    Incepe cu Lo

  4. .... w..... Răspunde

    Tara de oipincari.

  5. Aspi Rina Răspunde

    Trebuia chemata Protectia Consumatorului,sa-i inchida sandramaua !

  6. Merd Răspunde

    Va zic eu care este pravalia. Sunt boschetii de la LOREN’S de pe Lucian Blaga.
    Sunt niste infecti de oameni ,doar sa te tepuiasca. Evitati locul ala daca nu folositi capul doar sa desparta urechile…iar daca sunteti fraieri ,acolo veti fi multumiti.

  7. Geza Răspunde

    Salvați Horeca !!!

  8. Florin Rachitan Răspunde

    opinca nu te scapa de puscarie …retardati ce sunteti …
    nu ma mir ca am ajuns gunoierii europei …cu asa o deficienta mentala …..
    mai rau ca tarile in lumea a 3.

  9. xpert86 Răspunde

    HOti-REbuturi-CAcati!!!😂😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.