Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

FOTO/VIDEO. Fast food-ul cu șobolani din Satu Mare, închis de OPC. Amendă de 10.000 lei

Reprezentanții Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului au reacționat după articolul publicat de PortalSM și au închis fast food-ul din municipiul Satu Mare, în care au fost filmați mai mulți șobolani.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) a dispus măsura de oprire temporară și i-a amendat pe reprezentanții fast food-ului cu 10.000 de lei.

Reamintim că un sătmărean a filmat mai mulţi şobolani care se plimbă cu mâncare într-un geam al unui fast food din centrul municipiului Satu Mare. Bărbatul susţine că şi-a comandat mâncare la fast food dar în timp ce i se pregătea meniul a observat cum pe un geam din spatele vânzătoarei circulă şobolani. El a pornit camera video şi a surprins şobolanii care se plimbă fără probleme.


CITEȘTE ȘI:

5 comentarii

  1. Fast Food Răspunde

    De ce nu au amendat sobolanul? Daca eu ma duc in localitate cu 120 km/h de exemplu, cine va lua amenda? Administratorul drumului?

  2. Om Răspunde

    Incredibil. Pana acum am zis ca is amenzile prea mari. Dar astia chiar meritau. Sa nu vezi ca se plimba soboloanii in jurul tau ..Sa umbli cu mancare….Asa ceva…

  3. alice Răspunde

    2.Fete pentru sex în orașul tău – only4you.site

  4. Comarov Răspunde

    Șobolanii circula,dar și dansează,pofta buna,vremuri urate,virusul oricum distruge….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.