Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO&VIDEO. Moment emoționant la Satu Mare: 40 de ani de la terminarea clasei a VIII-a

Moment emoționant la Satu Mare: 40 de ani de la terminarea clasei a 8-a. În vreme ce copiii au avut emoții, luni dimineața, pentru începerea noului an școlar sau a grădiniței, promoția 1981 de la Școala Generală Apa a avut emoția revederii după 40 de ani de la terminarea clasei a VIII-a. 

Mulți dintre cei ce s-au revăzut astăzi nu s-au revăzut exact de 40 de ani, ultima întâlnire fiind la 18 ani, la început de drum, iar astăzi s-au întâlnit, unii dintre ei fiind medici, polițiști, antreprenori… etc.

„Am fost promoția care am terminat în anul 1981 clasa 8-a la Școala Generală Apa. Am fost două clase, A și B. Am avut această întâlnire după 40 de ani în care am fost mulți care nu ne-am văzut de loc în acești 40 de ani. Avem colegi care lucrează in toate domeniile de activitate: medicină, învățământ, armată, poliție, construcții, comerț, etc. Revederea a avut loc in Apa și ora de dirigenție a ținut-o dirigintele clasei B Radu Viorel Anton, iar celălalt diriginte era pe Whatsapp cu noi din cauze medicale”, a declarat Ștefan Csordas, unul dintre foștii elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.