Ultima actualizare: azi, 21:51
Locale

Kereskényi Gábor: ,,Ne dorim să avem economia funcțională, să avem terase și restaurante deschise’’

Primarul Kereskenyi Gabor, cere Comitetului Județean pentru Situații de Urgență să facă tot posibilul pentru a evita închiderea HoReCa, asta după ce municipiul Satu Mare a intrat în scenariul roșu.

Redăm, mai jos, poziția primarului Kereskenyi Gabor:

,,Municipiul Satu Mare a intrat în „Scenariul roșu”. Experiența de anul trecut ne-a arătat că măsuri luate fără cap în asemenea situații pot afecta unele sectoare ale economiei (HORECA este cel mai vulnerabil). Primarul Emil Boc a primit asigurări de la Guvern că municipiul Cluj-Napoca nu se va închide nici când cazurile vor crește foarte mult. Că economia Clujului, inclusiv restaurantele și terasele nu se vor închide în Cluj-Napoca.

Sătmărenii nu sunt cetățeni de rangul II și nu vom accepta să fie tratați altfel ca și clujenii. Ne dorim să avem economia funcțională, să avem terase și restaurante deschise. Nu dorim să afectăm suplimentar cetăţenii şi agenţii economici, şi aşa încercaţi în ultimul an şi jumătate. Trebuie să luăm măsuri pe plan local numai după analize pertinente şi amănunţite. Să nu adoptăm măsuri doar de dragul de a le adopta, ci având convingerea că acestea vor da rezultate. Altfel spus, să luăm măsuri care să ducă la îmbunătăţirea situaţiei, nu la agravarea sau perpetuarea acesteia”.

 

 

9 comentarii

 1. radical2 Răspunde

  Macar bine ca recunaste cineva ca economia e mai importanta ca sanatatea. Respect, nu toti au curaj sa spuna asta public.

 2. florica Răspunde

  ai dreptate gabore…..

 3. H&R Răspunde

  @Unu’ despre asta ce zici? Cine au mai multe drepturi? Clujenii sau satmarenii?

 4. Altu Răspunde

  Ce, acasă nu poate bea,doar la terasă. Soția nu îi face mâncare?

 5. satmarean Răspunde

  Felicitari de data asta domnule primar.

 6. satmarean Răspunde

  Ma gandesc nu doar la economie ci si la dreptul de a fi liberi pentru a circula, a socializa, a ne inchina si a ne bucura de alte lucruri.

 7. Mae Răspunde

  Da sătmărenii sînt unguri 😂!! Te bagi și tu cachilotii in cur !,se închid capitale europene orașe mari ,și nu sa Închide satu mare …asta este pandemie ce sa faci mai rău sa nu fie ! sănătate tuturor .

 8. Amna Răspunde

  Felicitari domnului primar! Cred ca e satul de restrictiile aberante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.