Ultima actualizare: azi, 13:18
Locale

Loteria de vaccinare are duminică prima extragere. Premii de 15 milioane lei

Ordinul prin care “se dă drumul” Loteriei de Vaccinare a fost publicat în Monitorul Oficial. Cei interesați să participe vor trebui să parcurgă niște pași în acest sens. HotNews.ro a realizat un mic ghid pe înțelesul tuturor. Prima extragere are loc chiar duminica aceasta, iar înscrierea e de mâine – vineri – 1 octombrie.

Pașii de înscriere

 1. accesare site https://certificat-covid.gov.ro;
 2. autentificare: se introduce adresa de e-mail;
 3. verificare e-mail: link de autentificare;
 4. accesare e-mail primit de la platforma „Certificate COVID”;
 5. accesare buton „Autentificare”,
 6. identificare certificat de vaccinare al persoanei pentru care se va înregistra participarea la loterie;
 1. accesare buton „Vizualizare certificat”;
 2. selectare opțiune „De acord cu regulamentul și condițiile de participare”
 1. selectare opțiune „De acord cu publicarea datelor personale pe site-ul Ministerului Sănătății, Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și C.N.L.R.”;
 2. selectare opțiune „PARTICIPĂ LA LOTERIA DE VACCINARE”

Participantul va primi un număr de ordine, alocat cronologic, corespunzător momentului înregistrării acestuia în aplicație. Înscrierea pornește cu numărul de ordine 1, pentru primul participant înscris, și continuă până la finalizarea Loteriei de vaccinare, respectiv până la data de 31.12.2021, ora 12:00. Numărul de ordine alocat se transmite prin e-mail către contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Extragerea va fi făcută de către Loteria Română. Extragerile se vor efectua cu urna TOPAZE de 7 cifre, ceea ce va permite extragerea unui număr din intervalul 1—9.999.999.

Introducerea bilelor în urnă se va efectua în funcție de numărul participanților înscriși pentru extragerea respectivă, astfel încât extragerea se va realiza pornind de la cifra unităților la cifra milioanelor, după caz, pentru a fi respectat numărul maxim de participanți pentru fiecare extragere în parte.

Premii de 15 milioane lei

La Loteria de vaccinare se acordă un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:

 • 81 de premii săptămânale (80 de premii săptămânale + 1 premiu mare săptămânal);
 • 3 premii lunare (câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni);
 • 2 premii la finalul Loteriei Programului național de vaccinare, respectiv în luna 3

Numerele extrase la extragerile finale vor reprezenta numerele de ordine câștigătoare ale premiului de 1.000.000 lei și ale premiului de 500.000 lei, care vor avea loc în data de 31 decembrie 2021.

Fiecare participant la Loteria de vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii:

1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, 1 premiu de 300.000 lei, 1 premiu de 500.000 lei și premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

 

 

 

7 comentarii

 1. USR PLUS (căcat) Răspunde

  Haideți oilor mușcați loteria…

 2. adi Răspunde

  Daca mi-ar da direct dupa vaccin premiul cel mare, nici atunci nu m-as vaccina. Mai bine ar renova spitalul din banii de premiu. Vaccinatii la chiuveta participa?

 3. H&R Răspunde

  Daca ma vaccinez, am sa fiu special, deci trebuie sa primesc de la stat Pensie Speciala, din acela cu multe zerouri inainte de virgula buclucasa. Si toti care s-au vaccinat ar trebui sa primeasca la fel! :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.