Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Loteria vaccinării începe la 1 octombrie. Premii în valoare totală de 15 milioane lei

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a semnat luni ordinul privind condițiile de înscriere la Loteria vaccinării, titrează Digi24. În perioada 1 octombrie – 31 decembrie vor avea loc 19 extrageri, în urma cărora vor fi acordate 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 lei.

Loteria de Vaccinare constă în extragerea pentru acordarea de premii în bani a tuturor persoanelor vaccinate cu schema completă de vaccinare, care și-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului și care se înscriu pentru participare în aplicația accesată de pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Potrivit Ministerului Sănătății, Loteria de Vaccinare se va desfășura în perioada 1 octombrie – 31 decembrie și constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică și vineri, pe parcursul a 14 săptămâni, astfel:

  • 14 extrageri, respectiv câte 1 extragere pe săptămână;
  • 3 extrageri, respectiv câte 1 extragere în fiecare lună;
  • 2 extrageri organizate în săptămâna 14, respectiv în ultima săptămână a acțiunii.

Premii în valoare totală de 15.000.000 lei

La Loteria de Vaccinare se acordă 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei, după cum urmează:
  • 81 de premii săptămânale – 80 premii săptămânale în valoare de 10 000 lei + 1 premiu mare săptămânal în valoare de 300.000 lei;
  • 3 premii lunare – câte 1 premiu în ultima săptămână a fiecărei luni în valoare de 100.000 lei;
  • 2 premii la finalul Loteriei Programului Național de Vaccinare, în valoare de 500.000 lei, respectiv 1.000.000 lei.

Premiul cel mare, 1.000.000 de lei

Potrivit documentului, „fiecare participant la Loteria de Vaccinare va avea 4 șanse de câștig, respectiv posibilitatea de a câștiga 4 premii”, iar marele premiu este în valoare de 1.000.000 de lei, astfel:

  • 1 premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei;
  • 1 premiu de 300.000 lei;
  • 1 premiu de 500.000 lei premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei, adică premii în valoare maximă cumulată de 1.910.000 lei.

Sursa: Digi24

19 comentarii

  1. AziDa Răspunde

    Printre primii castigatori vor fi: Altu, AziNu,3 puncte jegoase, cu cate 6 tichete facute la chiuveta… Ha ha!

    • AziNu Răspunde

      Acuma ti-e ciuda ca tu te-ai vaccinat pentru 2 mici? Trebuia sa ai si tu rabdare ca noi. Noi ne vaccinam cand o sa primim cate 10 mii euro pe caciula. Eu zic sa iei a 3-a doza, poate te baga si pe tine la loterie

      • NT Răspunde

        Nelu Tătaru: La sfârșitul lunii octombrie vom vedea vârful acestui val. Dacă nu ne vaccinăm, vom avea și valurile 5, 6
        Citeşte întreaga ştire: Nelu Tătaru: La sfârșitul lunii octombrie vom vedea vârful acestui val. Dacă nu ne vaccinăm, vom avea și valurile 5, 6

        Si vezi ca fraierii de hunguri care s-au vaccinat nu stiu nici de valul 4, niciunde masca, concerte si evenimente la liber, nici o restrictie.

      • NT Răspunde

        Dincolo de ce discutam anul trecut, distanțare, mască, dezinfectant, avem ceva ce n-am avut anul trecut, avem vaccinul. Încă jucăm după regulile de anul trecut, dar uităm vaccinul. La începutul verii trecute număram lunile și întrebam când apare vaccinul. La începutul anului trebuia să respectăm rândul la vaccinare. N-o să terminăm această pandemie dacă nu ajungem la un grad de imunizare de 60-70%. Imunizarea o putem face prin vaccinare sau prin trecerea prin boală. Multi dintre cetățenii noștri aleg să treacă prin boală”, a declarat Nelu Tătaru, la o televiziune de știri.

        Întrebat dacă acum suntem, de fapt, la 10.000 de cazuri, acesta a răspuns: „Nu știu dacă suntem la 10.000, dar nu suntem nici la 4.000”.
        „Vedeam un studiu din Danemarca, țară care ajunsese la 72% rată de vaccinare, și își făceau griji de ceilalți comunitari, românii și bulgarii, care ar putea să întrețină această pandemie. Sunt discuții și sunt studii pe care fiecare stat și le face, dar restricțiile nu vor întârzia să apară”, a afirmat fostul ministru al Sănătății.

  2. Lelutica Răspunde

    Și, merge prosteala ori ba ?

    • Alina Răspunde

      Da merge marea prosteala, datorita propagandei antivaccinistilor, lumea nu se vaccineaza ca in alte tari, spitalele sunt pline, vin restrictii tot mai dure.

      • The Economist Răspunde

        Tot antivaccinismul se va rasfrange si economic, populatia va plati cu varf indesat cu bani si sanatate toata prosteala la care pune botul, nu e de mirare, educatia sanitara, economica si de orice fel e la pamant fata de altii :dar vrem o tara ca afara!

    • Avasiloaie Răspunde

      Lelutica, asa esti femeie ca eu papa, zi unde te scarpini mai des de scoti idei de adtea, miros de departe a AltuAziNu & Co :la cap sau la boase? Si nu mai bea atata! Ridica glicemia!

  3. Adevaratele Stiri Răspunde

    Maci Laci esti bine?

  4. ... Răspunde

    @Jegos de AziDa. Dacă erai inteligent pe mine mă lăsai în afară pentru că eu am trecut prin boală și sunt vaccinat. Dar ca de obicei la cei de teapa ta singura logică este că dacă cineva nu este într-totul de acord cu tine acela este împotriva ta. Ca și pe vremea “îndrăgitului” de Iosif Vissarion Djugașvili (Stalin), jegos de @AziDa. Constat cu ocazia asta că dogma asta nouă a voastră începe să semene izbitor cu Biblia (altă minune și aia). Adică și acolo și la voi lozinca este “crede și nu cerceta”. Per che, mon cher? Ești sau sunteți purtătorii adevărului absolut? Deja tinzi spre instituția Inqviziției. Cred că ți s-a urcat vaccinul la cap.

  5. ....... Răspunde

    Vaccinați-vă telespectatori pesediști idioți de la Antena 3!

  6. Oskar Răspunde

    De cateva zile Ma aflu intr-o tara de lumea a treia…cica???????!!!!!…..din spusele localnicilor care depasesc cateva milioane de locuitori…..95 la suta sunt vaccinati…..toti da absolut toti poarta masti corespunzator!!!!….nu pe juma de gura sau nas etc..am putea lua exemplu fratilot

  7. Nae Răspunde

    De unde oare atatia bani?.

  8. Antal Răspunde

    Congresul PNL va avea cu 5000 de delegati in spatiu inchis. Sunt curios cine va face parte din delegatia PNL Satu Mare? Vor fi și foștii pesediști, Virgil Dragoș (șoferul lui Valer Marian) și Bretan Ciprian (lingăul lui Mircea Govor).

  9. Sîca Răspunde

    @: …. *Dacă erai inteligent ca mine* Mai mare imbecilă prostie, incă n-ai vomat….

  10. ... Răspunde

    @Sîcă:
    1. Eu vorbeam cu altcineva.
    2. În continuare tu duci o luptă surdă cu limba maternă. Nu am afirmat ce ai spus tu. Adică NU ASTA AM ZIS BOULE!
    3. Te las să te trezești din beția zilnică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.