Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

VIDEO&FOTO. Cum își dă Florisal singur de lucru. Mizerie după ridicarea pubelelor

Muncitorii Florisal au fost surprinși, zilele trecute, în timp ce goleau tomberoanele de gunoi, însă lasă mizerie în urma lor. Momentul a fost surprins în zona Pieței George Călinescu din municipiul Satu Mare.

Muncitorii au ridicat deșeurile, însă pe șosea au fost împrăștiate mai multe pungi de nailon pe care nu le-a ridicat nimeni, ba mai mult, din autospeciala Florisal s-au scurs lichide urât mirositoare. Situația s-a repetat și pe strada George Călinescu , și aici au existat situații în care muncitorii au „pierdut” din deșeuri. Probabil, pentru ca tot ei să aibă din nou de lucru. Astfel, serviciile firmei de salubrizare apar decontate de două ori: prima dată pentru că ridică deșeurile, și a doua oară pentru că fac curat pe stradă.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Dar nu scăpăm și noi, odată pentru totdeauna. de firma asta păguboasă??

  2. platitor de taxe Răspunde

    pana e coruptie la cel mai inalt nivel in tara :NU!

    daca stati acasa si nu mergeti la vot inseamna ca nu vreti schimbare!

  3. Lucky Răspunde

    Acest lucru pe petrece pe fiecare strada!
    Nu stiu cum functioneaza utilajul, dar ” storc” gunoiul din loc in loc si lasa balta o ” zoaie” care miroase ingrozitor. Nu i am vazut spaland o, cu toate ca mijlocul strazii le apartine!
    Pe de altă parte n am văzut de luni de zile pe strada nici unul cu vreo matură!
    Vin rar in grup unul este “seful” și negociază onorariul pentru a- și face obligațiile.

  4. ecologist Răspunde

    Asta-i încă nimic! În zonele în care măturatul străzilor e al lor dar întreținerea spațiilor verzi cade în sarcina altor firme tot gunoiul strânzi de pe asfalt îl aruncă peste spațiile verzi. Nu contează că e tuia acolo, ceva tufe sau ceva flori! Important că strada să fie măturată! Altă treabă e cum e măturată. Mai nicicum. Eu în locul Primăriei nici nu aș mai accepta dosarul Florisal la licitație pentru că deja dovedesc reavoință.

  5. Orbul Răspunde

    Filmul arata ceea ce si un orb vede: precolectarea deseurilor in pubele este incorecta, umedul trebuie pus in pungi inchise astfel ca, era exclus ca muncitorii de la salubritate sa scape deseuri pe jos, pungile cazute nu trebuiau puse in pubela de umed ci in sacul galben pentru selectiv. In tarile civilizate acele pubele nu erau golite, cei de la salubritatea de acolo ti-ar fi spus ca lor tu sa nu le murdaresti nici recipientele si nici masinile; necazul e ca la noi, cei de la salubritate sunt obligati sa goleasca pubelele.

  6. radical2 Răspunde

    Colac peste pupaza. Cu atatea nereguli, cel mai grav este ca primaria pur si simplu nu vede sau nu vrea sa vada mai degraba. NU l-am auzit pe primar discutand de asta de multa vreme, desii e o problema majora a municipalitatii. Eu nu pot sa cred ca primarul nu vede aceste nemultumiri mai ales ca e conectat la social media. Posteaza destul de des. Tare imi pare ca cineva ii astupa ochii lui si unora cu niste sume frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.