Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

PNL a adoptat o rezoluție de susținere a premierului Florin Cîțu

Biroul Politic Național al PNL a adoptat o rezoluție pentru susținerea lui Florin Cîțu. Anunțul vine în contextul în care USR-PLUS a semnat moţiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîțu.

,,S-a adoptat o rezoluție. A fost dat un vot de susținere a premierului Florin Cîțu. Este extrem de important, au participat peste 70% din membrii Biroului Politic Național și s-a votat în unanimitate, nicio abținere, niciun vot împotrivă, susținerea lui Florin Cîțu ca prim-ministru și în toate de mersurile domniei sale”, a anunțat Rareș Bogdan în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit rezoluţiei adoptate, ,,Biroul Politic Naţional al PNL îşi reafirmă susţinerea fermă pentru exercitarea în continuare de către Florin Cîţu a funcţiei de premier al Guvernului României. Mandatul care i-a fost încredinţat de către toate partidele din coaliţie a fost unul pentru dezvoltarea României. Evoluţiile din ultimele luni au confirmat nu doar angajamentul, dar şi succesul echipei guvernamentale în avansarea pe acest drum”.

Documentul menţionează că Programul ”Anghel Saligny” nu este despre ambiţii, ci despre dorinţa de a fi alături de comunităţile locale.

,,Reuşitele României în această perioadă, de la creşterea economică record la fondurile mai mari ca niciodată alocate pentru investiţii, vorbesc de la sine despre buna guvernare realizată de Cabinetul condus de premierul Florin Cîţu. Este important nu doar să continuăm în aceeaşi manieră, dar chiar să accelerăm procesele de transformare în bine a României. Programul ‘Anghel Saligny’ nu este despre ambiţie şi despre dorinţa noastră, ca formaţiune a coaliţiei, de a fi alături de comunităţile locale, să aibă acces la servicii de bază ale secolului 21 într-o ţară europeană. România nu înseamnă doar marile oraşe, România înseamnă şi sate şi comune, iar obiectivul este de a ridica întreaga Românie”, se mai arată în rezoluţie.

Conform rezoluţiei, ,,România nu îşi poate permite o nouă perioadă de instabilitate şi impredictibilitate”, iar “adversarii politici nu sunt în coaliţie, ci în afara ei”.

,,Pentru ca toate obiectivele de dezvoltare a României, incluse în programul de guvernare, să fie atinse este obligatoriu ca actuala coaliţie de guvernare să funcţioneze prin dialog, loialitate şi respect reciproc până în 2024 şi chiar până în 2028. (…) Electoratul român ne-a acordat încrederea şi ne-a investit cu responsabilitatea de a guverna împreună, prin votul majoritar exprimat în decembrie 2020 pentru formaţiunile de centru-dreapta europene. PNL este decis să onoreze această responsabilitate şi ne exprimăm încrederea că şi partenerii noştri vor alege aceeaşi cale”, se mai arată în document.

 

 

 

7 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Eh, “PNL a adoptat..”.
    A adoptat o grupare din PNL care il sustine pe Citu.
    In fapt ceea ce a facut Citu, este o veritabila “lovitura de palat” !
    Cind ai un presedinte al partidului , sa te apuci tu sa convoci un organism colegial de conducere al acestui partid fara sa te consulti macar cu presedintele, inseamna ca il desconsideri pe fata .
    Este ceva apropiat de obraznicie de nerusinare.
    Nici nu vreau sa-mi inchipui ce atitudine ar avea acest om daca prin absurd ar ajunge presedintele partidului !
    Dar eu mai sper ca, cu toata sustinerea lui Johannis, acest guvern sa-si dea duhul in citeva zile !

  2. kati Răspunde

    Deci este foarte bun penalul de Cîțu

  3. ... Răspunde

    Penelistii sunt niște penali in frunte cu Cîțu și Cozma.

  4. cizmaru Răspunde

    astia nu sint PNL acestea sint PDL

  5. Cosmin Răspunde

    Fac pe pnl ce face pnl pe noi de mai bine de un an

  6. ionut Răspunde

    Cozma nu ieși cu declaratii de presă pentru fraerii de sătmăreni care te-au votat,să îl susții pe Câtu matu,pe la tv tot în curu lui stai,sau ai intrat la fund acuma când începe să se clatine șandramaua,ce mue iei și tu și Câtu……Orban va așteaptă la colt sa va rupa rotulele,adio președenție PNL,câtu devine istorie din toate punctele de vedere și tu să sperăm că încet încet la fel,că ne-ați mâncat ficații de când sunteți la butoane!!!

  7. Beny Răspunde

    Cozma a făcut multe pentru judetul Satu Mare Panait este deputatul ZERO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.