Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Super distracție, în această toamnă, la Satu Mare. Inna și Andra vor urca pe scenă

Primăria pregătește, în această toamnă, un super eveniment în municipiul Satu Mare. ,,Toamna Sătmăreană” le promite sătmărenilor programe și spectacole de mare anvergură, capetele de afiș fiind Andra și Inna.

Evenimentul va avea loc în perioada 24 – 26 septembrie, în Piața Libertății din municipiul Satu Mare. Spectacolul va debuta vineri seara, 24 septembrie, cu formații locale, urmând ca la ora 21.00, sătmărenii să se bucure de un super show marca Inna.

Spectacolele vor continua sâmbătă, 25 septembrie, cu programe pentru cei mici, momente artistice ale formațiilor locale, iar seara se va încheia cu un concert Andra. Alte două concerte vor avea loc duminică, în ultima zi a evenimentului, susținute de Ionuț Fulea și Semnal M.

20 comentarii

  1. Gicu Hugi Răspunde

    aici sunt banii dumneavoastra

  2. Gergogoș Răspunde

    Geme Zamfirescu când vede cum se învârt banii cu lopata la o biata casa de cultură care face toate trasnaile, numai cultură nu! Consilierii dorm, sau sunt complici la furturile astea pe față?

  3. 🤔🤔🤔 Răspunde

    O fi zis careva ștab că hai să o chemăm pe Andra dacă e în zonă și tot a cântat la meganunta de la Târșolț???

  4. Streinu Inel Răspunde

    Și formația A.T.I vine
    Sepultura
    Coviduțu
    Și Cimitir!!!doar pentru unii!!!

  5. Craciun Răspunde

    Cîțu și Bârna nu au fost invitați? Sau ei cântă fals?

  6. Marshall Răspunde

    Din banii tai precis ca NU, tu esti pe ajutor social.
    Nu te lauda cu banii altora.

  7. xpert86 Răspunde

    Dupa distracție urmează codul roșu, asta e rezultatul concediilor, chefurilor, distracțiilor si ieșirilor in afara!!!! Apropierea socială va aduce din nou codul roșu!!! Codul roșu aduce va aduce din nou beneficii pentru funcționarii publici care vor primi sporuri pentru combaterea coronavirusului!!!! Dar din dar se face Raiul!!!!!!

  8. Covid Răspunde

    Sintem intro pandemie…. si azi peste 100 de noi infectati sint ce va fi pna la toamna??? In mod normal pe banii aia ar trebuit sa cheltuim altundeva de exemplu drumuri…parcuri …. cladiri istorice reabilitare moderniazarea sclolirol ..

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Până în toamnă o să-ți crească acțiunile la bursă. Numai să nu rămâi fără clienți la o adică! Că din ce văd până acum imunizare niema dar turmă estem! Cu vârf și îndesat!

      • Scaraotzki. Răspunde

        Pana la toamna poate tu esti mort. Si nu mai contezi la comentarii, ce-i drept nici acuma nu contezi dar eu nu ma pot abtine. . Poate pana la toamna invarti in cazan… In iad. Cacacolo nu o sa fi sef, poate o sluga nenorocita.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          @Scaraotzki. Deocamdată slugă ești tu. De fapt mă corectez, nu ești slugă. Ești sclav! În rest îți doresc la fel. Eu sunt vaccinat și am trecut și prin boală. Deci???? Ai probleme serioase de înțelegere a unui text dacă asta ai priceput că aș fi împotriva vaccinării. Constat că unii care comentează aici așa se ambalează și se înfierbântă în combaterea unora care sunt suspecți anti că dau în stânga și în dreapta în oricine și în orice fără să mai judece.

  9. ……..w……. Răspunde

    Foarte bine sa ne infectam si mai rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.