Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Televizor cu extragaranţie refuzat la reparat! Sătmărean: “Consider că mi se face o nedreptate”

Televizor cu extragaranţie refuzat la reparat! Un mare lanţ de magazine electrice şi electrocasnice, care operează şi în incinta centrelor comerciale din Satu Mare refuză să repare televizorul unei persoane. Bărbatul reclamă că deşi televizorul este încă în garanţie, reprezentanţii service-ului refuză să îl repare. Televizorul are pete pe ecran, dar cei de la service susţin că nu îl repară deoarece ar fi mizerie.

În orice caz, situaţia urmează să fie lămurită de către inspectorii OPC Satu Mare.

Mărturia sătmăreanului:

“Am cumpărat acum 4 ani de la ei un televizor la care înainte să iasă din garanția de doi ani i-au apărut mai multe pete pe ecran și l-au reparat fără nicio problemă. În acel moment  cei din magazin mi-au zis ca pot să plătesc extragaranţie pe încă doi ani, lucru pe care l-am și făcut (369,99 lei, expiră în data de 02.10.221). În data de 19.09.2021 am mers cu televizorul în magazin, acesta având două pete pe ecran de aproximativ o jumătate de an. Problema e că cei din service au zis că nu îl repară pe garanție deoarece prezintă mizerie și murdărie pe display . Am făcut poze și i-am dus şi la directorul de la magazin să vadă locul în care am ținut televizor respectiv, dar mi-a zis că nu depinde de el.

Dacă îl țineam afară pe terasă/foișor nu aveam nicio pretenție, dar așa consider că mi se face o nedreptate și mâine vreau să merg la OPC cu factura, garanția și poze”, ne-a transmis sătmăreanul.

2 comentarii

  1. Max Vax Răspunde

    Multe televizoare sunt sensibile la emisiunile difuzate pe KanalD

  2. Vasile Răspunde

    Mergeti vă rog la ANPC lângă policlinica veche si depuneti o plângere la Dl. Breban sau Dl.Danciu!Sunt 2 oameni de nota 10!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.