Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Youtube va bloca tot conținutul anti-vaccinist de pe platformă

Youtube anunță că va bloca conținutul care promovează teorii anti-vacciniste, informații false sau înșelătoare cu privire la vaccinare.

Exemple de conținut care nu va mai fi permis pe Youtube includ teorii conform cărora vaccinul antigripal provoacă lipsă de fertilitate sau cele care susțin în mod fals că vaccinurile declanșează autism.

Conturile și canalele asociate cu activiști anti-vacciniști vor fi, de asemenea șterse. Decizia Youtube vine în contextul în care alți giganți tech, precum Facebook sau Twitter, au fost criticați pentru faptul că nu acționează suficient pentru a opri răspândirea informațiilor false.

Sursa: Digi24

21 comentarii

  1. Mr Nikotin Răspunde

    Studiul, care s-a bazat pe informații genetice și date culese prin observație, contrazice cercetările publicate la debutul pandemiei, care susțineau că fumatul ar ajuta la protejarea organismului împotriva virusului. Cele din urmă au fost retrase, după ce s-a descoperit că unii dintre autori aveau legături financiare cu industria tutunului, arată ziarul britanic „The Guardian”.
    Citeşte întreaga ştire: Studiul care contrazice o teorie apărută la începutul pandemiei: Fumătorii sunt cu 80% mai predispuși la internare din cauza COVID

    Si ce multi au pus botul , vedeti ca Facebuci este plin de informatii false !

    • ... Răspunde

      Nimic nou sub Soare. Cum am zis așa au procedat cu DDT, cu tetraetilul de plumb și cu azbestul. Modalitatea de operare corporatistă este identică doar subiectul se schimbă.😱🤮😭 Trist e că tot timpul se găsește căte un cercetător predispus la așa ceva. Și pe pandemia asta decretată avem și noi niște cavaleri ai apocalipsei, nu? Jurma, Cherecheș și mai sunt câțiva acum care au prioritate efectivă în dauna altora. Consider că se încearcă interzicerea gândirii logice. Dacă mă blocați o să mă întorc la cărțile mele. Am destule și cărțile nu m-am părăsit niciodată. Urmează Büchenverbrennung, arderea cărților cu conținut necorespunzător sau scris de scriitorii cu origini nesănătoase? Asta pentru leneși și proști. Sau urmează deportarea ori reducerea la tăcere a unora? Nu uitați, sunt vaccinat și am făcut boala, deci nu neg. Dar nu se poate să interaici gândirea analitică a omului pentru că este imposibil. Asta ne deosebește de regnul animalier. Dealtfel așa procedează regimurile totalitariste! Mai țineți minte “ieșica de haur”??? Vă lipsește? Mie nu!
      PS. Cei care doresc să sară pe capul meu doar o sinură propoziție doresc să le transmit. Nu eu vă fac totalitarist, ci voi vă comportați așa.😭

      • ... Răspunde

        “iepoca de aur”. E încă dimineață. Scuze. Dar dați o cutare pe google despre arderea cărților. Asta cât vi se mai dă voie. Veți fi surprinși că nu numai naziștii au făcut asta. Nu uitați! Nimeni nu este ourtătorul adevărului absolut! Asta în afară de Dumnezeu. Dar voi negați și pe el.🤔😱🤯😲😮😣

    • Presa Răspunde

      Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Timiș, nevaccinat și fără comorbidități declarate, a murit din cauza COVID-19, fiind cea mai tânără persoană decedată în ultimele 24 de ore din cauza infecției, anunță Grupul de Comunicare Strategică.
      Un tânăr de 26 de ani nevaccinat și care nu avea alte boli cunoscute a murit de COVID-19, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.Este vorba despre un „pacient de sex masculin, 26 de ani, din județul Dolj, fără comorbidități declarate”. Acesta nu era vaccinat anti-COVID

      • Pop Răspunde

        Uite cum sta treaba.Din fericire pt mine fac parte din sistem.Stiu ce se declara sau/si ce trebuie sa se declare…cum…in funcție de ce…si care este scopul…Asa ca….

  2. Info Răspunde

    În comparație cu cei care nu fumaseră niciodată, fumătorii actuali au fost cu 80% mai predispuși la internarea în spital și au înregistrat un risc semnificativ mai crescut de a muri din cauza COVID-19.

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine.

  4. Golf Răspunde

    Încercați aplicația Telegram, it’s simply the best. Libertate totală de expresie. Enjoy.

  5. Zaharberg Răspunde

    Aici Facemuci este capul rautatilor, au tot felul de interese obscure, inclusiv politice. Cateodata e dubios cum sprijina o parte si cealalta e obstructionata.

    • ... Răspunde

      Are/avea și interese directe la institutul din Wuhan. S-a ocupat inclusiv de cercetarea derulată acolo. S-au dat bani americani la greu pentru cercetarea pe lilieci. S-a eliberat acum vreo 5-6 ani un ARNmesager pe o proteină spike (ce coincidență, nu, exact ca în cazul vaccinului) pentru un studiu asupra coronavirusului existent din colonia de lilieci. Din interacțiunea asta a rezultat mai mult ca sigur covidul. Apoi ltim cum sunt chinejii. Sunt mulți și le e foame. Plus mănâncă orice. Cum se spune pe la ei :” Ceea ce cunoști este aliment iar ce nu este condiment”.😱😱😨😤 Eu zic că ar fi cazul ca după doi ani de nebunue să se recunoască asta.
      PS. În mod foarte “interesant” cercetătorul chinez care a lucrat pe proiect a decedat subit. Dacă se vrea informarea corectă a oamenilor și asta ar trebui știut.

  6. Serena Răspunde

    In sfarsit o masura buna, oameni cu 2 clase, corigenti si la traforaj , au devenit peste noapte, mari virologi si experti in vaccinuri.

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      Marș in Mata cu clasele tale sunt oamenii fără nici o clasă mai deștepți că tine

    • USR PLUS (căcat) Răspunde

      De ce catu și toate curvele de la tv nu sunt tot doctori și virologie?

    • ... Răspunde

      @Măi Sereno! … și atunci nu te întrebi totuși ce facem cu cadrele medicale nevaccinate? Sau cu peneliștii care bagă la greu să ne vaccinăm în schimb ei nu sunt nici acum? Nu înțelegi că orice cenzură unilaterală poate duce doar într-o singură direcție? Tu ești sigură 100% că ce debitează jurmiștii este adevăr 100%? Nu vezi că situația dată se datorează în mare măsură incapacității lor de a impune niște măsuri minime în vară și a le și respecta?
      Probabil nu. Așa erau și istericele de la APACA (fabrică de textile tricotaje foarte mare ln București) în 90 când au năvălit minerii și rupeau în bătaie tot ce le pica în mână. Dacă aveai barbă ori ochelari deja erai dubios! Aici duc treburile astea! Faptul că îngrădești anumite lucruri numai democrație nu se cheamă. Trebuie să recunoști că anumite întrebări puse de unii sunt foarte pertinente și nu poți răspunde la ele. Dacă ție îți convine e treaba ta. Mie în schimb nu. Și ca și dictatură mi-a ajuns comunismul.

      • covid 19 Răspunde

        Pacaliciule, ai niste teorii ipocrite ca-mi sta ceasu-n loc! Zici ca te-ai vaccinat si ca nu ai facut-o de buna voie! Cine te-a obligat? Esi fals!

  7. USR PLUS (căcat) Răspunde

    Sa trăiască democrația…. Sus nazismul

  8. Cosmin Răspunde

    Nazismul si comunismul impreuna sunt copii mici fata ce fac astia de acum. Traiasca drepturile omului

    • ... Răspunde

      @Cosmin. Trăiască drepturile unora! A se citi ale lor! Mai ții minte ce gură mare aveau în campanie acum un an cu redimensionarea aparatului bugetar? Spune drept unde NU se angajează??
      Atunci va fi bai mare când oamenii se vor sătura și vor veni revoltele. Că blablabla ăsta nu ține de foame.

  9. Yui Răspunde

    @Cosmin, impresia generală din ce în ce mai pregnantă este că sectorul bugetar cu ocazia asta s-a vaccinat perpetuu cu vaccinul “cașcaval”. La asta s-a semnalat singurul efect advers că bujetarii estem din ce în ce mai rotofel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.