Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Un lot de energizante ”HELL”, retras de pe piață. Substanță toxică descoperită în compoziția băuturii

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare au realizat, în perioada 3 – 9 septembrie, 95 acțiuni de control. În urma acestor acțiuni, un lot din băutura energizantă ”HELL” a fost retras de pe piață, după ce în compoziție s-a descoperit oxid de etilenă.

În această săptămână a fost declanșată o acțiune de retragere, în urma unei alerte rapide internaționale, RASFF ,din supermarketuri a produsului ENERGIZANT, HELL ENERGY DRINK FOCUS STR 250 ml, în care a fost decelat Oxid de Etilenă, substanță care a contaminant aditivul Gumă de Caruba  –  E 400, folosit în procesarea produsului, informează DSVSA.

Compania transmite că celelalte produse ale sale sunt sigure pentru consum. Consumatorii care au cumpărat băutura energizantă din lotul respectiv pot primi banii înapoi dacă prezintă bonul fiscal.

 

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Și cele câteva n’șpe mii de loturi inghitite de amatorii de ,,energie iad”de-a lungul anilor credeți ca erau mai curate??He,he,he….beau unii ca vieții la valău pe nerăsuflate tot felul de lichide care mai de care mai speciale.
    No da nu te poți pune cu gustul omului. Fiecare cu gustul și preferința lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.