Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Un șofer a circulat în marșarier pe un drum din județ, după ce i s-a defectat mașina. Amendat de Poliție

Ce faci atunci când ți se strica mașina și nu mai poți înainta? Ei bine, mergi cu spatele. I s-a întâmplat unui șofer din județul Satu Mare, aflat în trafic. Acesta a fost filmat, iar imaginile au ajuns la Poliție.

Ce spune Poliția:

,,În urma vizualizării imaginilor și a verificărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Negrești Oaș au identificat un bărbat, de 32 de ani, din localitatea Vama, care declară faptul că la data de 17 septembrie, în jurul orei 17.00, aflându-se la volanul unui autoturism pe raza localității Negrești Oaș, i-a apărut o defecțiune la cutia de viteză fapt pentru care a putut să se deplaseze doar cu spatele.

Persoana în cauză a fost sancționată de către polițiști cu o amendă contravențională în valoare de 435 de lei, conform OUG 195/2002. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în acel moment nu se afla în zonă nici un echipaj de poliție”.

Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. hAuleuMaica Răspunde

    Și mă rog de ce a fost amendat ? Pentru că nu se spune ce a greșit ? Această manevră se poate face, după o prealabilă asigurare că nu perturbă circulația pe acel sector de drum, semnalizând această manevră.
    Nu a fost interzisă manevra niciodată, pe un drum public… Dacă nu mă înșel in Decr 325/66 era specificata o distanță de 50 m oprire, după care iar mai puteai merge…..( art ..Întoarcerea și mersul înapoi)

    • Unu' Răspunde

      A încălcat dispozițiile art. 128 alin. 1 lit. b din HG 1391/2006, adică a mers înapoi pe o distanță mai mare de 50 de metri!

  2. Anonim Răspunde

    Grav politia recunoaște ca nu era la lucru .

  3. Satmarean 1 Răspunde

    Doamne mare e gradina Ta! In tara asta orice lege s-ar da sigur se vor gasi unii s-o inerpreteze in asa fel incat ceea ce inerzice legea de fapt sa permita!!!!!!!!!!!!! Asa ceva !!!!!!!!! @hAuleuMaica la tine ma refer. Sper ca nu ai permis.

  4. Pop Ioan Răspunde

    Solicitati devizul , factura si chitanta aferenta reparatiei.Dupa 3-4 luni verificat daca documentele prezentate sint sau nu contabilizate la firma emitenta , nu anulata a doua zi dupa prezentare. Osanul e jmecher.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.