Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

VIDEO. Accident surprins LIVE în județ. Impact violent între o mașină și un buldoexcavator

Accident surprins LIVE în județul Satu Mare! Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe drumul național 1F, la ieșirea din localitatea Ghenci, spre Tășnad, titrează Carei News.

Din imaginile surprinse se vede cum o mașină intră în depășire și lovește în plin un buldoexcavator care virează la stânga. În urma impactului, buldoexcavatorul s-a răsturnat pe marginea drumului.

Sursa: Carei News

10 comentarii

  1. s Răspunde

    Ambele utilaje au semnalizat din timp, masina nu a semnalizat depasirea si evident circula cu viteza.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Cel cu buldoexcavatorul trebuia sa se asigure inainte de a vira la stanga, daca vine ceva din fata sau daca un autovehicol se afla deja in depasirea sa. Bineinteles ramane si de vazut viteza autoturismului daca era prea mare pe acea zona de drum si daca s-a angajat regulamentar in depasire semnalizand din timp intentia, astfel incat sa-l fi putut observa intentie de cel de pe buldoexcavator. Oricum trebuia sa te asiguri inainte de a vira la stanga(in aceasta speta)

  3. Breiching Nius Răspunde

    Pilotul de formula 1 de la DIGI ,pe langa ca avea viteza mare,a depasit fara sa se asigure ca in fata lui avea utilajul care semnalizeaza si intentioneaza sa vireze la stanga !! NEATENTIE maxima a soferului de la digi !!! Cei de la PRESASM scriu ca “Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, aflat la volanul unui buldoexcavator, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga” ????!!!!😁🤭🤣

    • Pamant Răspunde

      Corect aceleasi concluzii le-am tras si eu.Pai numa cretinii procedeaza astfel…ca neh nu au rabdare…ei sunt smardoii soselelor…fac naveta zilnic cu masina proprie si vad astfel de ,,piloti,, aproape zilnic.

  4. altu fără bmw Răspunde

    Trebuie să fii inconștient să circuli cu asemenea vitează pe șosea când treci pe lângă o societate care are autovehicule parcate în față și nu una !!!!, deci oricând poate ieși careva din incintă. Plus circulau două ditamai utilaje care prin definiție aunt vehicule lente și se mișcă mai greu. Este imposibil să nu le fi observat!!! Iarăși un șofer care se crede nemuritor și a uitat de conduita preventivă! Dar polițiștii vor spune că cel care a virat conform codului rutier nu s-a asigurat corespunzător. Că smardoiul zburător și nemuritor mergea cu viteză și dacă încetinea numai puțin putea să frâneze și să evite contactul, aia nu mai contează!?!? Nu sunt rău dar sper ca șoferul mașinii aă rămână cu ceva sechele. Nu de alta dar oricând putem să ne întâlnim cu el pe șosea și astfel de șoferi nu se liniștesc până nu omoară pe careva. Unii nici atunci.😱🤮😲😰

  5. Nicusor Răspunde

    Ala cu Lodgy u de la Digi se crede pe M3 in Ungaria? Clar ii vina lui

  6. Viteza Răspunde

    In coltul de sus se vede ora afisata de camera. Digi apare in cadru la 10 sec si la 12 sec tamponeaza buldo. Dupa marcajele rutiere s-ar putea determina distanta. Estimez cca 100m in 2-3 secunde, deci pilotul de la Gigi avea cu mult peste 100 in localitate. No comment. Poate Instanta va face dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.