Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

YouTube a blocat contul oficial al Senatului din cauza declarațiilor Dianei Șoșoacă

Canalul de YouTube al Senatului României a fost blocat de către reprezentanții YouTube, după intervențiile antivacciniste ale senatoarei Diana Șoșoacă, titrează Digi24. Mai exact, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale ședințelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.

Membrii Senatului fuseseră avertizați de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.

19 comentarii

  1. ... Răspunde

    Ha Ha Ha , Sosoaca , verisoara lui @Altu ! aceeasi gandire de 2 bani si aia falsi !

  2. Nu conteaza Răspunde

    Multa lume comenteaza de sosoaca si de altii…
    Dar nu stiu cati vad faptul ca youtube cenzureaza dupa cum vor muschii lui. La fel si facebook si instagram and so on….
    Adevarata problema nu e sosoaca cu gura ei (si nu inteleg de ce unii se tem de gura ei, daca tot o considera nebuna), ci de restrangerea libertatii de exprimare impusa de youtube & company ,companii care au aparut si s-au dezvoltat in statul referinta al democratiei, unde dreptul la llibera exprimare era sfant.
    Sau doar se zice ca e……….

    • Unu' Răspunde

      Dreptul unui om se termină exact unde începe dreptul altui om!
      Adică nu poți să fii prost și să dezinformezi la greu, fără absolut nici un suport științific, să denigrezi pe oricine nu este de aceeași părere cu tine iar apoi să invoci dreptul al libera exprimare!
      Ai o părere, verifici mai întâi dacă este plauzibilă și reală, apoi o aduci în atenția lumii!

      • c-block Răspunde

        “Voi lupta până la ultima picătură de sânge ca tu să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.”
        Întrebare pentru tine, cine a spus asta dragul meu @Unu’?

        • Unu' Răspunde

          Un OM mare, deși mic la stat! (Altă clasă politică, să le fie rușine actualilor urmași!)
          Să o compari pe individa asta cu ilustrul Rațiu este ca și cum l-ai compara pe Ceaușescu cu Regele Mihai!
          Dar n-are legătură cu subiectul!
          Una este să dezbați o temă și să fii în contradictoriu, și alta să îți impui prostia cu agresivitate și violență!

          • c-block

            Poate nu observi dar și tu ești agresiv. Și nu comparam cu domnul Rațiu pe retardata asta. E o isterică cu gura mare. De nu ajungea acolo în Senat pe căi numai de ea știute era tocmai bună să vândă țighi sau altceva pe sub mână în piață.

          • Unu'

            Da, uneori mă pierd și eu în lupta cu prostia, deși știu că prostia învinge!
            Dar de multe ori altcineva se folosește de nickul meu! De fapt, nici nu mai știu când am postat ultima dată, azi am o zi mai lejeră 😉

      • H&R Răspunde

        Unu’-le inseamna ca tu esti politician din careva mare partid. Asta rezulta din ceea ce ai scris tu. Pensiile speciale care primesc lingusitorii lu’ Ceausescu iti spune ceva?

        • Unu' Răspunde

          Nu, nu sunt politician! N-am fost și probabil nici nu voi fi!
          Am fost singurul elev din liceu care n-a fost utecist, pe vremea lui Ceaușescu! Asta spune ceva?
          Bunica mea spunea “Dacă te bagi în troacă, te mănâncă porcii”!

          • c-block

            Dacă nu ai fost utecist înseamnă că ai învățat foarte “bine”. Prea puțini au rămas pe dinafară. Eventual încă cei care aveau ceva rude care au trecut granița clandestin. Nu uita că nu numai tu ai apucat vremurile alea urâte. Diferența dintre de exemplu tine și mine este că eu mi-am exprimat părerea și atunci. Bineînțeles a avut consecințe. Și să știi că am fost utecist cuntiate că nu am vrut și am și spus asta. Tu în schimb ai stat în ultimul rând ca să nu cumva să fii observat de careva. Iar acum te treziși să ne fii mare deontolog. Du-te mă undeva!

          • Unu'

            Nope, eu am fost cercetat disciplinar de secretarul BOB al școlii din cauza refuzului de a deveni utecist! Cu părinții chemați la liceu, muștruluială și amenințări cu exmatricularea, toate cele!
            Pe partea de învățat, nu eram cel mai bun, la unele materii (vorba aia, nu eram comandant de niciun fel 😉 ), dar eram foarte bun la altele!
            Iar judeci fără să cunoști!
            OK, plec undeva …

    • Programatoru' Răspunde

      Hauleo, auzi la el, libertate de exprimare! YouTube este o companie privata, iar privatii pot sa interzica clipurile care nu sunt in concordanta cu termenii si conditiile firmei! Senatul a urcat niste clipuri cu Sosoaca ce incalcau TOS-ul YouTube. TOS, adica chestia la care voi dati “accept” fara sa cititi ce scrie.

      • Unu' Răspunde

        O fi Youtube o companie privată, dar ca să opereze pe teritoriul unei țări, trebuie să respecte anumite reguli! Hai să ne înțelegem că nu întotdeauna companiile din state, indiferent că aparțin de marele G sau de marele măr, au fost interesate de altceva decât profit!

      • Nu conteaza Răspunde

        @ Programatoru’
        Cum zicea si Unu’, fiecare companie care opereaza intr-un stat trebuie sa respecte regulile statului respectiv.
        Sau sa iti spun mai pe sleau, trebuie sa respecte Constitutia tarii respective. Cel putin in Constitutia Romaniei sunt prevazute drepturile de care “beneficiezi” ca cetatean al ei. Iar conform Constitutiei Romaniei, drepturile nu pot fi restranse decat prin LEGI si STRICT pentru anumite situatii enumerate clar in Constitutie.
        De cand pana cand Youtube, Facebook, and so on… ( companii private ), sunt mai presus de Constitutia unei tari, fie ea si Romania.
        Apropo de Sosoaca, fiecare pasare pe limba ei piere. De ce nu e lasata sa isi faca damblaua in voie?
        Problema grava ca azi Youtube & Co restrange dreptul la libera exprimare a uneia care face circ. Maine, poimaine, (in baza politicaly corect) tie ti se va restrange libertatea de exprimare pentru ca tu esti de acord cu alaptarea la san sau pentru ca nu esti de acord cu parteneriatele civile.
        Rezumat: Ideile sunt urmatoarele:1. Companiile private ajung sa fie mai comuniste ca si statul roman cu privire la drepturile omului.
        2. Pe vremea lui Nicu Impuscatu, te lasau liber sa umbli si sa fabulezi pe strada si sa iti faci admiratori, atata vreme cat nu spuneai adevarul de regimul comunist. In tot sau in parte. Pe vremea youtube-ului esti cenzurat pe baza “politicii ” acesteia. Politica care poate sau este deranjata de “escapedele” unora care vorbesc nebunii.

  3. Vlad Tepes Răspunde

    @ Nu conteaza –
    Bravo !
    O analiza obiectiva.

  4. Ioana Răspunde

    Scarbosime ordinară.

  5. c-block Răspunde

    @Unu’. Și tu judeci fără să cunoști pe celălalt. Este cazul tipic în care nu vezi grinda în ochii tăi dar observi așchia perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.