Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Adrian Cozma, după alocările de bani către primari: Trebuie să-i ajuți pe cei care își fac treaba

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a vorbit, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre alocările de bani către primarii din județul Satu Mare, răspunzând astfel atacurilor venite din partea PSD Satu Mare. Cozma a declarat că prin aceste alocări de la Guvern au fost ajutați, în special, primarii care își fac treaba: ,,Un guvern liberal înseamnă să-i premiezi pe cei care sunt gospodari”.

,,Guvernul liberal susține primarii gospodari. Sa ne uităm un pic în județul Satu Mare care sunt localitățile bine gospodărite și cine conduce acele localități. Au fost obișnuiți, din păcate, primari care se bazau numai pe bani dați din pix de guvernele Ponta, Dăncilă și altele. Să vă dau un exemplu: În 2018, 30 decembrie, orașul Negrești-Oaș primea 7,8 milioane de lei. Noi nu susținem și nu mergem pe această idee, nu e în regulă, noi mergem pe prioritizarea investițiilor”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma a dat exemplu comuna Socond, care, spune președintele PNL Satu Mare, până să vină primarul Nicolae Cornea, a fost ”într-o gaură neagră”.

,,Acei oameni din Socond merită să fie ajutați, să fie aduși la un nivel acceptabil. Este inacceptabil că în secolul 21 mai e posibil să vezi străzi cu noroi, să vezi condiții de acum 50 de ani. Într-un an, domnul primar a reușit să facă cât nu s-a făcut în patru ani. Să nu uităm de calamități, comuna Socond a fost lovită de calamități și sunt unele investiții care trebuie făcute și nu au intrat pe acea alocare care viza refacerea infrastructurii”, a spus Adrian Cozma, completat chiar de primarul din Socond: ,,Avem proiecte din PNDL 1 și PNDL 2 nefinalizate, așa să vă gândiți cum am preluat Socondul”, a declarat primarul Nicolae Cornea.

Edilul din Socond a mai spus că 90% din locuitorii comunei au toaleta în fundul curții.

La finalul conferinței de presă, referindu-se tot la situația din Socond, președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma, a spus că localitatea are nevoie de multe investiții: ,,Trebuie o mai mare atenție să aducem comunitățile la un nivel acceptabil, toate comunitățile. Nu se poate ca unii să fie umflați, iar alte comunități să fie lăsate tot jos, pentru că cineva nu a fost interesat”.


CITEȘTE ȘI:

21 comentarii

  1. Bula Răspunde

    Ba taci din gura . Urcate pe calul tau nazdravan si dute inapoi i Mongolia.

  2. Bula Răspunde

    Esti un ungur imputit cu doua fete.

  3. zz Răspunde

    De acord cu @bula, sa se urce pe iapa lui si sa mearga in mongolia cu tot cu udmr pnl psd usr haur si restul besinosilor.

  4. coriolan Răspunde

    ce aveti dragi opincari ??????
    mai bine vaccinati-va, poate asa puteti camufla deficienta mentala

    • zz Răspunde

      uite un tradator de tara ! care ii suge ariciul la pnl cozma si toata clasa lor politica! Deaia e naspa ca sunt oamen ipe pamant ca tine care in continu le-o suge.

  5. MaciLaci Răspunde

    Vaccinat cu schema incompletă din 15 Mai, cu vaccin Pfizer! Sunt bine, sănătos, mulțumesc!
    La fel vă doresc și vouă, să fiți sănătoși! Sa imi tineti pumnii la doza 3 va rog. Am emotii ca se termina stocul

    • :))) Răspunde

      Da dute la mata in p…da și te vacineaza,cine mana dracului ii curios de postarea ta de peste tot!!!

  6. K9 Răspunde

    Ma intreb despre ce trebuie sa fie articolul sa nu se comenteze despre vaccinare. Umbla vorba ca mai sunt si alte subiecte in tara.

  7. Geza Răspunde

    Din cauza voastră începe lumea sa regrete PSD u!!sunteti tari de tot!!vreti sa va împleti Numa burțile !!!umple-s-ar toate AȚI iurile cu voi!!!

  8. Antal Răspunde

    Se întorc pesedistii din PNL Satu Mare la partidul mama. Ciprian Bretan se poate întoarce la părintele lui spiritual, Mircea Govor.

  9. john Răspunde

    #ROMANIA E S U A T A !!!

  10. Vlad Tepes Răspunde

    Totusi cit de mizerabil trebuie sa fii sa iei un miliard de lei din fondul de pensii ca sa-ti satisfaci primarii care te-au votat intr-o anumita situatie , spunind apoi ca nu poti mari pensiile ca nu sint bani ?!
    Cit de mizerabil ?

  11. Bula Răspunde

    sistem invatat de la fanarioti.

  12. c-block Răspunde

    @Bula, eu sunt foarte curios de ce vocal va mai fi Cozma și cu restul că s-ar putea să cadă toată trupa asta veselă care a dinamitat partidul printre scaune pe podea. Nu știu dar zic și eu. Intrăm în iarnă și nu prea avem rezerve energetice. Asta ar trebui să fie preocuparea unui politician responsabil și nu înjurături ca la ușa cortului gen ba pe-a mătii!

    • Sîca Răspunde

      @ c-bloc Nu vor cădea. Neamțu le-a dat timp să se înțeleagă cu ceparul din Pericei, și o să se împace, cu sau fără mâțu. Nu pleacă așa ușor de la ciolan,nici ei nici parlamentarii in caz de alegeri anticipate ….părerea mea.
      Mai vedem …

      • c-block Răspunde

        @Sîcă, tot ce e posibil, dar lnțelegerea va fi oricum fără mâțu pentru că din vedere constituțional și practic nu poate fi pus înapoi. Dacă KWI totuși insistă pe el atunci ori vrea anticipate (ceea ce nu cred pentru că arată foarte rău scorul atât pentru PNL cât și USR în sondaje) ori face totul în bătaie de joc. Trebuie careva de la PNL dar nu Orban și nu Cîțu. Guvern tehnocrat exclus că atunci iar vor apărea specialiștii ținuți la naftalină apropiați de USR. Și am mai văzut unde duce asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.