Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Adrian Cozma: Guvernul, demis de un triunghi al bermudelor. PNL se ocupă de problemele țării

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Guvernul Florin Cîțu a fost demis de ”un triunghi al bermudelor”, precizând, totodată, că PNL va continua să se ocupe de problemele țării.

,,Această coaliție toxică formată din USR-PSD-AUR nu a făcut decât să pună pe prim plan interesul lor politic și interesul lor pentru a-și crea imagine. Cam așa stau lucrurile într-o perioadă extrem de complicată, de pandemie, de criză sanitară, în care USR a considerat că trebuie să facă spectacol. Însă, vreau să-i asigur pe toți sătmărenii că Partidul Național Liberal se ocupă în continuare de problemele țării și de guvernare”, a declarat Adrian Cozma.

Adrian Cozma a prezentat măsurile luate de Guvern în ultimele luni, printre care se numără Ordonanța de guvern privind prețul la energie electrica și gaze naturale, prelungirea șomajului tehnic pentru cei afectați de pandemie sau legea consumatorului vulnerabil. De asemenea, președintele PNL Satu Mare a declarat că datorită Guvernul unitățile HoReCa rămân deschise indiferent de incidenta infectării.

Prezent în cadrul conferinței de presă, primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a vorbit despre programul ”Anghel Saligny”, arătând cu degetul către cei de la USR PLUS.

,,M-aș referi la poziția duplicitară a unui partid care a fost în coaliție și aici mă refer la USR PLUS. Oare când au spus adevărul? Pentru că atunci când premierul Cîțu dorea să implementeze acest program național ”Anghel Saligny” ei au spus nu, pentru că acest program dă bani primarilor, iar acum când PNL a alocat bani primarilor am auzit auzit un discurs radical, cum de nu au primit primarii USR. Acum sunt buni acei bani de la guvern, dar acel program național care distribuie comunităților într-un mod relativ unitar și pe proiecte și transparent banii țării nu era bun. Și motiv de rupere a coaliției. Nu era nevoie de această criză politică, guvernul își face datoria. Să arunci țara într-o criză politică este dezastruos”, a declarat Dumitru Pop.

4 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Vaccinat cu schema incompletă din 15 Mai, cu vaccin Pfizer! Sunt bine, sănătos, mulțumesc!
    La fel vă doresc și vouă, să fiți sănătoși! Sa imi tineti pumnii la doza 3 va rog. Am emotii ca se termina stocul

  2. Ionut Răspunde

    O sa cam sugeți sula toată grămada de PDL-sti,conzma ți-a dat funcție câțu-matu degeaba că acum ești pielea suliii în parohie,așa ii in politică unii o dau alții o iau …le știi tu pe astea,încet încet deveniți istorie!!!

    • , Răspunde

      Cozma lingaul judetului,asta îi în stare sa o vanda si pe masa, ca sa ramana in functie. Alaturi de el mai sunt tot felul de escroci, îi plin judetul de ei.

  3. John Doe Răspunde

    Toata lumea este de vina, doar PNL este sfant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.