Ultima actualizare: ieri, 20:44

Naţionale

Bărbat dat jos din avion pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat

Bărbat dat jos din avion pentru că a refuzat să poarte mască. Pasagerii au aplaudat. Polițiștii de la aeroportul din Cluj-Napoca au dat jos din avion un bărbat care a refuzat să poarte masca de protecție. După ce nici personalul avionului, nici poliția nu au reușit să-l convingă să-și pună masca, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l coboare din avionul care pleca spre Londra, în aplauzele pasagerilor.

„În seara de 18 octombrie, cam în jurul orei 20.30, toată lumea era îmbarcată şi gata de pornire pentru zborul Ryanair spre Londra. Pilotul ne-a anunţat că vremea este nefavorabilă şi că probabil o sa avem întârzieri. Avionul părea gata de decolare, însă noi încă aşteptam. Nu eram foarte atent la ce se întampla, dar am văzut că două stewardese vorbeau mult cu o persoană aflata în primele locuri. Trec 10 minute, lumea îşi pierde răbdarea, iar un domn aflat în apropierea celor trei spune pe un ton răstit: Haideţi, dom-le, puneţi-vă masca, ţineţi un avion întreg pe loc!. Atunci am realizat ca avionul nu pornea din cauză că domnul respectiv refuza să poarte o mască”, a declarat un pasager din avion, Eric, pentru Cluj24.ro.

„Între timp, una din însoţitoarele de bord a trecut pe la restul pasagerilor să îi liniştească, spunând că poliţia a fost sesizată şi că în curând îl vor da afara dacă va refuza în continuare să respecte legea”, a mai spus martorul.

Nici personalul avionului şi nici poliţiştii n-au reuşit să-l convingă pe bărbat să poarte masca. În cele din urmă, el a fost dat jos din avion, în aplauzele pasagerilor.

Sursa: Digi24

12 comentarii

  1. Satmarean 1 Răspunde

    Foarte bine. Sper ca acea companie aeriana sa nu-l mai primeasca sa circule cu aeronavele lor.

  2. Marin Răspunde

    Interesante vremuri. Mai demult nul-ar fi lasat sa urce cu masca. 🙂

  3. Golf Răspunde

    Pui masca și aștepți să decoleze după care o dai jos sau cel puțin sub nas. Eventual îi faci și găuri să respiri fără probleme prin ea.

    Oricum omul respectiv este de lăudat, are niște principii solide pe care nu și le încalcă.

    • ... Răspunde

      @Golf, eu așa știu că la călătoriile cu avionul trebuie să fi vaccinat sau testat anticovid. Dacă nu rezultă din analize că ești purtător …..???? Nu văd logica. Nu înțeleg la ce e bună masca în afară că așa se vrea. Că de protejat mare lucru nu te protejează față de virus. Dar așa cum nu văd logica ca cei vaccinați care se spune că pot fi purtători totuși nu se testează și se plimbă cu certificatul verde și fără testare, intră în restaurant sau la spectacole? Caz concret Firea care are și boosterul făcut și totuși e covid pozitivă acum.
      Mai bine s-ar spune că fraților habar nu avem ce și cum, încercăm să facem ceva. Dar măcar fiți sinceri față de populație că de aia oamenii nu vă mai cred.

      • .... Răspunde

        Firea e doar pozitivă nu bolnavă, mare diferenta, diferenta dată de vaccin. Mergi la ATI sa vezi daca nu stii sa judeci atâta.

        • ... Răspunde

          Dacă e pozitivă e bolnavă și poate transmite boala la alții. Când nu îți convine o știre că nu se înscrie în propagandă repede sari la combătut? Mare black hole mai ești!

        • ... Răspunde

          Și încă un lucru multe puncte în plus! Cum plm să mă duc la ATI măi? Ești bătut în cap? Oricum am trecut prin boală și m-am și vaccinat așa că poți să-mi faci o favoare tu și ceilalți. Asta dacă vă dau voie. Dar scoateți odată franțul tratamentul ambulatoriu pe piață că e în teste de 4 luni! Cât mai testați? Ce tot o lălăiți? Sau vă convine ce vedeți în spitale? Că la asta se gândește omul inevitabil.
          Eu pentru congresul PNL de acumo lună aș face la toți participanții dosar penal pentru zădărnicire. Ca să vă intre odată în cap. Vă bateți joc de o țară întreagă inclusiv azi cu guvernul picat. Vă jucați.

      • Golf Răspunde

        Răspunsul este simplu, masca este ca și botnița la câini, control, conformare și uniformizare cu alte cuvinte dezumanizare.

  4. Morga Răspunde

    Va asteptam !!servicii complete !!

  5. IQ 0 Răspunde

    Foarte bine opincarii sa stea acasa la sapa.

  6. Garuboz Răspunde

    @IQ 0 ar trebui s-a te cari inapoi in Asia migratorule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.