Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Coronavirus Satu Mare: 106 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 6 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.303.900 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 2.842 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.148.983 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 14.744 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 264 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 38.260 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

202 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 14 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 15 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Sunt raportate 3 decese anterioare intervalului de referință, produse în luna septembrie, ale unor pacienți din Municipiul București. În intervalul de referință (ultimele 24 de ore) au fost înregistrate 328 de decese.

Din totalul de 331 de pacienți decedați, 303 erau nevaccinați și 28 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 90 de ani și prezentau comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 14.569. Dintre acestea, 1.513 sunt internate la ATI.

7 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat cu schemă completă din 15 Mai! Perfect sănătos!
    Vă doresc și vouă la fel, să fiți sănătoși!

  2. Qastions pandemic Răspunde

    Dar pilda lui Maci Laci nu a urmărit multi din populația țării,asta este cea mai gravă problema!!!

    • H&R Răspunde

      Clujenii si Bucurestenii au cel mai mare procent de vaccinare. Si ghici unde este rata de infectare cel mai mare?

      • Rh Răspunde

        Nu are nimic de a face rata aia de vaccinare, cu rata infectiei, pana nu se ajunge la min 80%,virusul gaseste destui clienti sa infecteze.

        Intimp ce la noi cifrele cresc ametitor, la unguri a trebuit o saptamana sa ajunga infectati de la 633 cazuri la 670, si ieri 697….
        La noi sunt mai multi la ATI!

  3. Satmarean 1 Răspunde

    @H&R. Rata mare este unde zici pt ca acolo au fost spectacole cu zeci de mii si chiar daca au fost cu vaccinati cei care au umplut sputalele sunt nevaccinatii. Ei fac forme grave. Nu conteaza rara de infectare ci a celor din ATI. Aici e probl si nu se vrea intelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.