Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

COVID-19 | Prefectura Satu Mare anunță trei decese în ultimele 24 de ore

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 16.628 îmbolnăviri, 14.937 vindecări și 488 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 106 cazuri noi de îmbolnăvire și s-au înregistrat trei decese, doi pacienți de 75 și 78 de ani la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și o pacientă de 74 de ani la Spitalul Județean de Pneumoftiziologie, persoane cu multiple comorbidități.

Până în prezent au fost efectuate 165.251 teste, din care 580 realizate în cursul zilei precedente (305  test Rt Pcr și 275 teste rapide antigen). La nivelul județului Satu Mare, în data de 6 octombrie 2021,  se află 955 persoane izolate și 762 persoane în carantină la domiciliu sau la locația declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 6 octombrie 2021:

  • numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 804, din care 464 cu doza 3 de rapel;
  • număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 5 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala ”Avram Iancu” Satu Mare, Grup Scolar Industrial ”Iuliu Maniu” Carei, Ambulatoriu Spital Negrești-Oaș, PCTF Petea;
  • cabinete de medicină de familie care au început vaccinarea: 65 din care 38 in mediul urban si 27 în mediul rural;
  • vaccinati in cadrul Maratonului Vaccinării: 4.525;
  • numărul total de persoane vaccinate: 96.849;
  • numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;
  • număr total de reacții adverse: 14 (reacții locale).

Echipele mobile ale MApN au vaccinat 2460 persoane, în 19 locații.

În perioada 05.10.2021, ora 07:15 – 06.10.2021, ora 07:15, prin punctele de frontieră pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 1712 persoane, dintre care 56  persoane au intrat în carantină la domiciliu iar 1665 persoane fac excepție de la măsura de carantinare dispusă de DSP.

23 comentarii

  1. MaciLaci Răspunde

    Sunt vaccinat cu schemă completă din 15 Mai! Perfect sănătos!
    Vă doresc și vouă la fel, să fiți sănătoși!

  2. Rip Răspunde

    Doi tineri de 23 si 24 ani fara comorbiditati, nevaccinati, au decedat.

  3. Adevaratele Stiri Răspunde

    Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, Erno Kovacs, în vârstă de 50 de ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2 și a ajuns la spital, iar acum susține vaccinarea și spune că îi pare rău pentru ceea ce a făcut înainte, potrivit Mediafax.

  4. ... Răspunde

    Văd că v-ați mobilizat rău. Ar trebui mai bine să postați ce spune unul de la Pfizer legat de vaccinare. Dar nu aveți voie.
    Când se va termina tărășenia asta o să spuneți că vai nu ați crezut că se va ajunge chiar aici. Așa spuneau și cominterniștii când au fost la rândul lor și ei deportați.
    Băgați copii în căpșorul vostru vă sunt trecut prin boală și m-am vaccinat dar aia încerc să vă spun că nu așa scăpăm de covid! Poate acum va veni unul mai puțin bătut în cap la guvern și poate vă va spune și el. Posibil atunci veți spune că nu am fost destul de explicit??? Păstrați-vă muniția pentru cazuri mai nobile.
    În continuare aștept tragerea la răspundere a celor care sunt vinovați de pandemie. Mă rog, care mai trăiesc.

    • alex Răspunde

      Vezi ca delirezi de la atatea filme.Cine e de vina pt atatea cazuri? I-ti spun eu: EU,TU,NOI,VOI.
      Oameni is de vina ca nu au igiena personala, nu respecta putina distantare, o masca pusa corespunzator si in plus autoritatile pe care ii doare fix in varful pwulii,ca de controale nu vb ca nu prea exista,iar romanul este cel mai cel destept dintre toti pamantenii asa ca ne meritam unul pe celalalt

      • Golf Răspunde

        @alex, la tine spălarea pe creier este completă. Ai turuit tot ce ți-a spus mass media corporatistă criminală. Asta ai ales, asta meriți.

      • Golf Răspunde

        @alex, încă ceva. Hai România, hai românii.

        A fi patriot este o virtute, nu este o rușine, excepție o fac dronele biologice spălate pe creier, tu ești un exemplu elocvent.

        • Alex Răspunde

          Cat de prost poți să fi,idiotule,habar nu ai ce înseamnă să fii patriot,tuberculoza ce ești.
          Să-mi swugi toată pwula patriota

  5. 5 G Răspunde

    Pe scurt Golf esti o fiinta degeaba, sincer. Hai Romania, hai romani ! “…” esti tu mai inteligent decat altii, care este solutia impotriva covidului ? Sunt vaccinat , din pacate nu am primit acel chip 5 G, nici covid daca bineinteles am avut grija de mine si de cei dragi. Golf si “…” ce propuneti voi pentru a scapa de covid ?

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Ceva punct G nu ai prin preajmă??? Ce te f*te pe tine grija altuia? Oricum le știi mai bine ca oricine ce trebuie făcut! Nu vrei să iei locul lui Cîțu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.