Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Coronavirus Satu Mare: 94 de cazuri noi în județ, în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 3 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.265.827 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID-19), dintre care 2.163 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.129.096 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 8.682 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 218 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 37.544 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 02.10.2021 (10:00) – 03.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 150 de decese (75 bărbați și 75 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

Din totalul de 150 de pacienți decedați, 141 erau nevaccinați și 9 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 48 și 88 de ani și prezentau comorbidități.

Nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 13.319. Dintre acestea, 1.440 sunt internate la ATI.

 

3 comentarii

  1. dia Răspunde

    Vă mulțumiți cu o amărâtă de Loterie? Dar de ce nu vă oferă analize gratuite timp de 5 ani? De ce nu vă programează la CT sau la RMN gratuit? Le mai pasă după ce v-ați vaccinat? NU LE MAI PASĂ. Și știți ce? Când o să vă simțiți rău, nu o să pese nimănui. Nici presei, nici lui Cîțu, nici lui Gheorghiță. Dacă vă puneți sănătatea în pioneze, pe cine sunați? Pe Cîțu? Pe Gheorghiță? Sunați. Când vă răspunde, să îmi spuneți. Dragilor, după ce v-ați înțepat nu mai contați!! Nu mai interesează pe nimeni de voi.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Știu de cazuri concrete cu vaccinați care au fost refuzați la internare când s-au simțit rău peste o zi sau două. Dar nu te pui cu eroii!🤔😱😤🥴☹😢
      Cum știu și de mulți care s-au tratat băbește acasă. Cred știu ei bine de ce.

  2. ... Răspunde

    Înainte să-mi sară careva în cap ascultați-mă puțin. Știu că mulți nu vor să se vaccinezez și am zis de mai mukte ori faptul că (virgulă) comunicarea dintre autorități și cetățeni șchiopătă rău. Astăzi văd pe alt site cum că primarul de Carei îi roagă pe oameni să se vaccineze. V-a trecut stimabililor ziariști ca pentru corecta informare ați putea întreba exact cadrele medicale care nu s-au vaccinat că de ce nu s-au vaccinat? Pentru că mulți oameni simpli de aceea nu se vaccinează. Că poate ar avea ceva de zis și poate știu ei de ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.