Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

Astăzi are loc prima extragere la Loteria Vaccinării. Peste 500.000 de persoane înscrise

Astăzi are loc prima extragere la Loteria vaccinării. Peste 500.000 de persoane erau înscrise până vineri, la ora 12. Se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei. La Loteria vaccinării se pot înscrie toate persoanele care au făcut schema completă şi au un certificat verde. Vor fi 19 extrageri și un număr total de 1.139 premii, în valoare totală de 15.000.000 lei.

“La această extragere participă numerele de ordine din intervalul 1 – 518.186, corespunzătoare participanţilor care s-au înscris, conform Regulamentului, până vineri, 1 octombrie, la orele 12:00. La prima extragere săptămânală se vor acorda 80 de premii a câte 10.000 de lei şi un premiu de 100.000 de lei”, se menţionează în comunicat.

Rezultatele extragerilor vor fi afişate pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii.

Marele premiu care va fi câştigat în cadrul Loteriei de Vaccinare este în valoare de un milion de lei şi va fi acordat în ultima săptămână dintre cele 14 în care se va desfăşura loteria.

La Loteria de Vaccinare, care se desfăşoară în perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021, se vor acorda 1.139 de premii în valoare totală de 15.000.000 de lei.

Practic, vor fi acordate 81 de premii săptămânale (80 de premii a câte 10.000 lei şi un premiu mare săptămânal de 100.000 lei), 3 premii lunare (câte un premiu în ultima săptămână a fiecărei luni de 300.000 lei) şi două premii la finalul Loteriei Programului naţional de vaccinare, în luna 3, săptămână 14, respectiv un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare în valoare de 1.000.000 lei.

Potrivit Loteriei Românie, fiecare participant va avea 4 şanse de câştig: un premiu în valoare de 10.000 lei sau de 100.000 lei, un premiu de 300.000 lei, un premiu de 500.000 lei şi premiul cel mare in valoare de 1.000.000 lei.

13 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    PENTRU PROSTII SUNT BANI DAR PENTRU MĂRIRI DE SALARII ȘI PENSII NU!!!! CRETINI ÎMPUȚIȚI CE SUNTEȚI!!!!

    • zz Răspunde

      Esti frustrat ca ai remuneratia mica? Poata daca nu ai pierde timpu cu teorii anti-vax si te-ai focusa pe ce trebuie sa faci si seful de tura ar putea sa puna o vorba buna pentru tine… dar na ce sa faci astia de pe banda de la drexi stiu mai bine cum e “guvernele si aia 5 de ne controleaza pe toti”

      • IT Răspunde

        Vad din IP ul de pe server ca asta nu e postarea lui Maci Laci, cineva scrie cu nick ul lui…

        • AziNu Răspunde

          Vai! Nu m-am putut abtine sa nu scriu si eu ceva. Esti patetic

        • @IT Răspunde

          @IT, deci de aici să înțeleagă omul că redacția (care are posibilitatea să vadă de unde vine comentariul) întreține pseudo-discuția asta și provoacă oamenii la discuții sterile și fără rost? Nu mai bine ași face să scrieți și voi un articol cap-coadă cum scrie la carte și nu să încercați.tot timpul să manipulați? Pentru că asta se cheamă manipulare. Că de nu este așa mai rămâne varianta cu băieții cu ochi albaștri. Care e și mai nasol decât lrima variantă atuncea.🤔😱😲🤯🤮😭🥴🤫🤫🤫

    • Golf Răspunde

      Maci, bine le spui.

      • Lorenzo Lamas Răspunde

        ALUPIGUS ptr tine Golfule.
        Ce nume penal. Macar ti ai pune nume de audi a6. Cretinule ce esti.
        Mananca rahat de bozgor

    • Duster Răspunde

      Am crezut că ești mai dezghețat la minte
      Scuze…….

  2. Gogu Răspunde

    Galati: secția ATI COVID toate cele 16 paturi sunt ocupate, printre pacienți aflându-se și un tânăr de 21 de ani, în stare foarte gravă.

    Niciun pacient nu este vaccinat. De asemenea, în secția COVID se află 47 de pacienți, jumătate dintre ei fiind în stare gravă, potrivit realitateadegalati.net

  3. @Gogu Răspunde

    @Gogu, pe noi foarte-foarte NU NE INTERESEAZĂ CE FACE SAU CUM STĂ ATI LA GALAȚI! Mai bine bagă niște știri din Guam sau Vanuatu te rog! Că e mai aproape!🤔😱😤🤯😲🥴🤮

  4. H&R Răspunde

    O discuție reală, întâmplată recent, eu am auzit!
    -Bună ziua, dl dr, nu mă simt bine, amețesc puțin, nu mă simt bine.
    -Bună ziua. Aveți covid. Izolați-vă blablabla…
    -Bine, dar sunt vaccinat! Cum e posibil?
    -Atunci nu aveți covid.
    WTF?

  5. România reală Răspunde

    Galați. Mai țineți minte? Orașul unde acum doi ani doi polițiști locali râdeau de o minoră pe stradă plină de sânge pentru că a fost violată! Apoi după doi ani și cercetări temeinice în bășcălie s-a ajuns la concluzia că “fapta nu există”. Deci bun exemplu găsiși și tu!🤔😱🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.