Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Cum să purtați rochii de seară lungi dacă sunteți mignonă

Dacă sunteți o femeie mignonă sau mică de înălțime, poate fi dificil să găsiți rochii de seară lungi minunate, dar nu este imposibil. Chiar dacă stilul dvs. ar putea fi în principal casual, aveți nevoie de câteva rochii de seară lungi și formale pentru ocazii, cum ar fi o petrecere sau o invitată la nuntă. Este o piesă obligatorie pentru fiecare femeie.

Dacă sunteți scundă, să purtați rochii de seară lungi poate fi foarte măgulitor pentru dvs. De ce? Deoarece aceste rochii creează o coloană constantă de culoare, care dă iluzia înălțimii. Cheia este să păstrați silueta simplă, pentru a nu fi copleșită de rochia lungă.

Astăzi vă vom împărtăși câteva sfaturi despre cum să purtați rochii de seară lungi și formale, dacă sunteți mignonă.

Silueta este fundamentală

Când vă uitați la Turnul Eiffel sau la Piramide, ce observați mai întâi? Este forma exterioară. Este posibil să nu vă amintiți culoarea sau materialul de construcție al arhitecturii, dar nu veți uita forma acesteia, adică silueta.

Asta ar trebui să vă spună cât este de importantă silueta în modă, în special în moda pentru mignone. De ce? Deoarece statura scundă depinde de ceea ce purtați, pentru a alungi și înălța.

Întrucât aveți un cadru mai scurt și mai puțin cu care să lucrați, cele mai măgulitoare rochii de seală lungi formale minunate sunt cele cu siluetă simplă și elegantă. Dacă alegeți ceva excesiv de complicat, veți fi ușor copleșită și s-ar putea să pară că rochia vă poartă. Stați departe de o mulțime de țesături rigide și de tone de mărgele.

Decolteul poate face o mare diferență

Când vine vorba de rochii de seară lungi, minunate, decolteurile în ​​V sau sweetheart vă sunt cei mai buni prieteni. Nu subestimați puterea decolteurilor. Ele pot schimba total forma feței și chiar aspectul întregii rochii.

Atât decolteurile ​​V, cât și cele sweetheart creează un spațiu amplu în jurul feței. Ceea ce face este să vă facă fața să pară mai subțire, chiar și fără ajutorul machiajului. Cine nu vrea asta?

Majoritatea femeilor mignone au gâtul mai scurt. Un decolteu adânc în V vă alungește gâtul și îl face să pară mai înalt. Decolteul în V atrage, de asemenea, ochii în sus și în jos, creând cea mai măgulitoare siluetă pentru doamnele mai scunde.

Vedeți rochiile ca pe o investiție

Cumpărarea unei rochii de seară lungi nu este ieftină. Un brand de bună calitate pe piață ar putea costa de la câteva sute la câteva mii de lei, în funcție de designer, țesături și detalii. Deoarece rochia formală poate fi un articol atât de important, cumpărarea sa ar trebui tratată ca o decizie de investiție.

Chiar dacă nu sunteți gata să cheltuiți mii de lei pe o rochie formală, ar trebui să aveți în continuare mentalitatea investiției față de cheltuială. Care este diferența? Mentalitatea investiției înseamnă că cumpărați cea mai bună valoare din perspectiva pe termen lung, în timp ce mentalitatea economiilor vă va determina să alegeți cel mai mic preț pentru ceea ce este la modă în acest sezon.

Puneți-vă aceste întrebări, înainte de a vă decide bugetul:

  • De câte ori voi purta această rochie?
  • Pot purta rochia din nou peste doi ani, pentru o altă ocazie?
  • Va fi demodată anul viitor?

Veți avea nevoie de mai multe rochii formale în garderoba dvs., pentru diferite evenimente gasiti rochii  pe Emag. Majoritatea dintre noi preferăm anumite culori, stil și chiar lungimi și avem tendința de a cumpăra stiluri similare în dulapul nostru. Pentru rochiile formale, modalitatea inteligentă de a face cumpărături este de a alege stiluri și culori diferite, astfel încât să le puteți purta la mai multe evenimente, fără să arătați mereu la fel.

Alegeți-vă bijuteriile cu înțelepciune

Când vorbim despre accesorizarea rochiilor formale, bijuteriile sunt o necesitate.

Pentru femeile mignone, cheia pentru stilul bijuteriilor dvs. este să atrageți atenția deasupra, nu în jos. Asta înseamnă că purtați ceva mai sus, cum ar fi accesorii pentru păr, cercei și coliere, care vă vor atrage atenția asupra feței.

Multe femei de înălțime mică au gâtul mai scurt. Un colier cu pandantiv lung este o alegere excelentă pentru a vă alungi gâtul. Motivul este că pandantivul lung atrage privirea în sus și în jos, făcându-vă astfel gâtul să pară mai lung decât este.

Dacă aveți o înălțime mică, nu doriți ca colierul să fie prea lung, încât să fie atârnat sub piept și să arate nepotrivit pentru o persoană mignonă. O lungime universal măgulitoare este un colier care atinge 2 până la 3 centimetri deasupra pieptului, care va atrage mai multă atenție asupra feței dvs. și poate fi purtat cu orice decolteu.

În ciuda tendinței actuale de a purta un colier statement îndrăzneț și gros, femeile de înălțime mică ar trebui să știe că nu sunt cel mai bun accesoriu pentru o persoană mignonă. Femeile mici pot părea copleșite de un colier uriaș.

 

Un comentariu

  1. Abella Răspunde

    Superbe sfaturi. Ma bucur ca am putut gasi acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.