Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO. Coadă infernală dinspre Carei. Peste două ore pentru intrarea în Satu Mare

Coadă infernală dinspre Carei. Şoferii care circulă pe ruta Carei – Satu Mare trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare şi să pornească la drum cu cel puţin două ore mai devreme. Un drum care se parcurge în câteva zeci de minute este parcurs astăzi în mai bine de două ore şi jumătate.

Ca urmare a lucrărilor la centura de ocolire a municipiului Satu Mare, traficul rutier în zona străzii Careiului se desfăşoară cu dificultate. Dina ceastă cauză, s-au format cozi până spre Doba, pe sensul de intrare.

“Este coadă de la ieşire din Doba. Am pornit la ora 16,30 din Doba, este ora 19 şi încă nu am ajuns. Ne pierdem mult timp, motorină, dar avem şi probleme la serviciu din cauză că întârziem. Este ceva inadmisibil”, ne-a transmis un sătmărean blocat în trafic.

15 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Drumul, vizavi de drumul catre Vetis, care duce la Satmarel nu este practicabil?

  2. Nicoleta Răspunde

    În fiecare zi tot același poveste. Ieșim de la lucru la 15:30 si ajungem în oraș la ora 17:40 . Nu se mai poate asa ceva.

    • Golf Răspunde

      Aoleu, și nici după atâtea zile nu ai găsit rutele alternative? Vai de voi, așa este gând alții gândesc pentru voi.

      Vezi mai jos rutele alternative. Drumul este bun.

    • Gigi Răspunde

      Doamna…predati permisul…lasati masina acasa si luati bicicleta!
      Nu stiu care va este traseul dar daca ajungi sa stai 2 ore in coada si sa nu te gandesti sa ocolesti e vai si amar.
      Oriunde ai merge daca folosesti traseul Satu Mare – Madaras – Terebesti – Groapa de Gunoi – Doba garantez ca nu faci mai mult de 40 min!

      • altu fără bmw Răspunde

        Doar că pe acolo numai animalele din pădure și țiganii din cartierul brazilian din Terebești de la intrare dinspre Mădăras vor avea posibilitatea să admire SUV-ul domnucăi! Înțelegi problema ei?

  3. Golf Răspunde

    Oameni buni sunt rute ocolitoare foarte rapide.

    1. Doba – Gelu – Mădăras Satu Mare

    2. Între Moftin și Păulian dreapta – Moftinu Mare – Terebești – Gelu – Mădăras – Satu Mare.

    Cum să stați ore întregi la cozi de zeci de kilometri și să nu căutați în acel timp rute alternative? Parcă sunteți bătuți în cap, nu sunteți capabili de gândire rațională, critică.

    Probabil ăștia sunt cei care și-au delegat facultățile mintale către transnaționale, autorități și mass media. Știu aceste entități ce este mai bine pentru ei, gândesc ele pentru voi.

    • Gionutzu Răspunde

      Păi mulți se uită la câțiva km in plus,dar mai repede ajungi in oraș pe rutele astea alternative.

  4. Gionutzu Răspunde

    #H&R nu este findca la un moment dat dai peste un teren arat.Poti sa o iei in schimb pe la Doba in dreapta sau prin Paulian spre Terebesti.Sau mai ai o varianta pe la Moftinu Mic.

  5. +++ Răspunde

    În sfârșit va-ți trezit și voi,sau mai bine zis v-a sunat un sătmărean, că voi dormeați. Unde vă este drona? Era un prilej bun pentru un video memorabil, unic, de referință pentru ce înseamă iresponsabilitate și nepăsare, cu coloana de mașini până aproape la Carei. Încă nu e totul pierdut, mai e și mâine o zi . Nu e suficient că mergi ca melcul, dar au mai pus și limitatoare de viteză. Asta e ca într-un film cu proști. Unde e poliția, prefectura, primăria? Nici unde. Mă ofer să vă plătesc un drum până la Carei și înapoi. Dar să sperăm că nu va fi totul în zadar

    • @+++ Răspunde

      @+++. N-o fi căpătat permis de decolare la dronă. Plus că lenea e domn mareee! De ce să obosești lucrând și să faci un reportaj cum trebuie dacă se poate și așa?😲😮🤫

  6. TREN+BUS+bicigleta Răspunde

    daca toate lumea ar lasa masina pentru o zi , sa nu merem la lucru cu masina sau sa ducem copilu la scoala cu masina. daca am deplasa cu bus, sau bicigleta atunci nu ar am avea problemele sa stam 2 ore pe drum, exlus aia care au nevoie neaparat de masina pt lucru. ar fi mai usor sa merem cu autobuze, tren, etc dar noi ne d am smecheri ca umblam cu masina la lucru si ducem copilu sa aratam ca noi avem masina smechera. dc in strainatate se poate si aici nu

  7. EU Răspunde

    Da mai deștepților dar multă lume vine cu autobuzul acasă iar pe la Doba prin pădure e cam nasol sa mergi cu el, asa ca lăsați comentariile astea răutăcioase și nu tot va dă-ți cocoși ca a-ți găsit alternative…”soferilor”!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.