Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Mircea Govor: Jos labele useriste, mizerabile și păgâne de pe Biserica Ortodoxă Română!

În urma scandalului în care Biserica Ortodoxă  a fost atacată de către deputatul USR-Plus de diaspora, sătmăreanca Simina Tulbure , Mircea Govor a trimis un comunicat de presă în care apără ferm Instituția bisericii ortodoxe.

Redăm comunicatul acestuia:

“Acum în aceste zile când spitalele sunt pline, secțiile ATI nu mai au nici un loc liber, spitalele ard împreună cu bolnavii din ele , prețurile la utilității, combustibil, coșul zilnic explodează, pensionarii nu își mai pot cumpăra medicamente, tinerii nu mai văd niciun viitor în țara în care s-au născut, firmele românești se află în cel mai mare impas financiar din 90 până azi, s-au trezit cei de la USR-PLUS să atace singura instituție în care românii mai cred, unde își alină suferința, gramul  de speranță și liniște sufletească, mai exact Biserica Ortodoxă Română! Sunt total  dezamăgit că au găsit să facă acest lucru tocmai prin intermediul unei persoane originară din Satu Mare, o domnișoară deputat de diaspora , un “accident al istoriei moderne”, o anume Simina Tulbure. Exact modelul preferat de acești vânzători de neam și țară. O tânără școlită și cu practică profesională în afara granițelor țării și apoi trimisă în țară să facă politică și să distrugă tot ce este românesc!

Cum au găsit să ia tunurile, ochii și oprobriu public de pe președinte, guvernul de incompetenți acești lachei din fruntea țării? Își trimit “căței” să atace!

Dar ar fi bine să nu uite că această situație în care se află țara este vina lor exclusivă, ei au gestionat extrem de prost pandemia, nu au cumpărat medicamente pentru spitale, nu au pregătit spitalele, au gestionat catastrofal campania de vaccinare.

Ministerul Sănătății a fost în mâna lor, a celor de la USR-Plus! Pentru acest lucru vă spun clar în numele meu personal al colegilor mei din PSD dar și al tuturor românilor creștini să luați labele de pe Sfânta Biserică a neamului românesc , opriți denigrarea și nu vă mai acoperiți incompetența, nepăsarea și trădarea neamului românesc prin astfel de ieșiri și practici mizerabile specifice neo-comuniștilor marxiști păgânii!”

Mircea Govor,

Președinte PSD Satu Mare

45 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    S-a trezit ala care pune preotesele ca directoare, cum chiar el recunostea, iar competenta chiar nu conta.
    Cum sa votezi PSD la Satu Mare, cand sef local e “domnul” de mai sus?

    • Bogu Răspunde

      Pai de aceea face asa declaratii, poate aduna ceva electorat, As zice sa-i fie rusine la govor si bor-ului, dar pe astea nu-i loveste acest sentiment si prin urmare numele lor se scrie cu litera mica. Pacat pentru oamenii care sunt mintiti si inselati de sarlatanii astea.

    • Adi Răspunde

      Mie personal îmi 0are rău că am votat cu Panait și USR -PLUS , abia acum realizez că ăstea vor distrugerea neamului românesc și a întregii țări prin masurile anti populație și de exterminare pe care le iau .Trebuie să îi îndepărtăm de la orice funcție de decizie. GUVERNUL ZERO CIOLOȘ BIVOLARU .

      • Bogu Răspunde

        Nu inteleg cum vine afirmatia ta in acest context. Precis ai o “logica”si merci pentru flatulatia intelectuala. Nu cred ca aici ideea e de “suporter” politic, ci e vorba de oameni de nimic, fara caracter si corupti care au putere. Daca insa totusi pontezi la norma de pardit, probabil ai o scuza.

  2. H&R Răspunde

    Asta-i batut in cap? Cu parul de salcam? Din banii cheltuiti oficial la Catedrala Mantuirii Neamului cate spitale se puteau construi? Acum nu vorbim de banii cheltuiti neofocial ca la partide! Numa’ asa oficial vorbim acum.
    Cred ca stiti raspunsul.
    Neoficial cred ca au bagat acolo bani cat trezoreria statului.

    • c4s Răspunde

      Lasati spitale , autostrazi… ce e normal prin vest noi vrem ceva ” romanesc” ca de exemplu BOR vrem reforma dar sa nu se schimbe nimic…

    • H&R Răspunde

      aaah, sa nu uitam ca au fost ei/ele la butoane o caruta de ani, si nu au facut absolut nimic pozitiv, constructiv. aaah ba da, vin ungurii si ne fura tara. acum ne fura si bolnavii de covid. baaa dar la astia, psd, nu le arde obrazul nici vulcanul care a erupt recent. cat tupeu trebuie sa ai sa zici asemenea prostii.

  3. Gheorghe Răspunde

    Că bine le zici nea Mircea,ca un vizionar adevărat și croitor de drumuri spre fericirea bravului nostru bobor.Ce ai uitat sa spui este faptul ca nici voi(psd)nu ați făcut mai mult pentru sărmanii creștini iubitori de oase moarte din romanistan.Acele spitale regionale mult trâmbițate pe vremea când erați la cașcaval unde sunt?….Cat despre gestionarea crizei covid ce sa spunem?….toată lumea știe,toți sunt mari specialiști la dat din clănțănitoare,papagali experți în toate sunt cei mai buni bipezi care nu au realizat în viata lor nimic.Stim cu toții ca dacă voi erați la guvernare eram deja…..in rai,stăteam și râdeam de restul lumii cum se chinuie cu covidul….noi eram apărați de popi cu agheazma și patrahiru și eram stăpânii Europei dar ce zic eu și Europei,?….ai intregii lumi.Dadeam clasa la toți mai ales dacă era doamna dancila șefa,,de stat”(nu că malcu johan&company ar fi mai breji)si ponta dragnea,codrin,firea,oleguța,sau tu(de cd nu?)șef de guvern.
    În sfârșit are și psd un adevărat strateg în frunte în persoana lui mircică.Da-i pe ei șefu,nu ierta nimic fir-ar mutra lor de trădători de neam și tara….nu-i slabi deloc!.De acum o sa creșteți în sondaje ca și….coada vacii,adică în jos,în jos.

    • Dodiq Răspunde

      Bine gandit si scris

    • Sîca Răspunde

      @ Gheorghe – nume de …… Stai liniștit te rezolvă Csoloș

      • Gheorghe Răspunde

        Sîcă,ai apărut și ai început sa arunci cu invective în unul și în altul care își spune părerea pe aici.Doar de asta ești capabil,asta ai în cap asta și vorbești.Un primul rand toată clasa politica actuala(indiferent de partid) nu este capabila sa conducă destinele tarii,noi le-am dat votul,i-am trimis în parlament iar ei își bat joc pur și simplu de oamenii care i-au votat.Toate guvernele din Europa și de aiurea se îngrijesc de economia tarii lor,de traiul cetățenilor,de aceasta gripa care bântuie prin lume iar ai noștri ce fac?….se scrofalesc,se cearta ca orbii,fac orice numai ce trebuie,NU!!Arata-mi un guvern din Europa care în vremurile acestea nasoale face ce fac ai nostri.

        • ... Răspunde

          @Gheorghe. Foarte corectă observație. Dar s-ar putea ca tu să fi scris prea mult. Nu cred că este @Sîcă asta în stare să “traducă” informațiile din spatele postării tale. Adică e prea lung pentru el.😱🤔😲😜

        • Sîca Răspunde

          @Gheorgheeeeeeeee . Am răspus , Scurt*. la întrebare ….. altceva? dar fără lâbaleală, bade Ghe..

          • Sîcă

            Și cu ocazia asta am revoluționat și limba română, “lâbaleală”. Scriu ce vreau, cum vreau și cât vreau. Cât de prost pot să fiu???

  4. H&R Răspunde

    Asta nu e comunicat, asta e latrat. Latra si asta ca cainele. Daca ar fi castrat ar fi si asta mai calm ca cainii castrati.

  5. satmarean Răspunde

    Doare adevărul șpăghaarilor!!!Ați mușcat-o și de data asta!

  6. GemeZamfirescu Răspunde

    Wow, Pulică Govorică, te-ai reactivat?Gata ai găsit sursa voturilor?Io credeam ca vrei sa zici “jos labele de pe preotese” …Crezi ca nu mai este nici un dosar uitat prin vreun sertar?Dupa ce îți trece evlavia ,mai gândește-te,poate te lega ăștia din nou!”Nevinovat” firește!

    • Dodiq Răspunde

      Oare se refera la maicutele de la La Mircea care s-au maturizat si au ajuns preotese?Intreb pentru o prietena

  7. HBC Răspunde

    Marele alb sa te tragă pe o..a nenorocitule.
    Uite unde am ajuns cu satanisti ortodoxia.

  8. HBC Răspunde

    Marele alb sa te tragă pe p..a nenorocitule.
    Uite unde am ajuns cu satanisti ortodox.

    • Sîca Răspunde

      @ HBC * Unde am ajuns cu sataniști ortodocși * ….. Ce vrei să spui cu asta gunoiule In țara asta traiesc cetateni de mai multe religii, doar ortodocsii te deranjază ,gunoiule. Despre religia ta, nimic, totul e Ok ..? Nu am nimic nici cu una nici cu alta dar vad aici pe forum niște așa numiți români care latră aiurea ,luați de valul neputinței și prostiei …mars

  9. Jolta Răspunde

    Satanismul se pare că este constituționalitate la nivel înalt în tara asta…și se pare că nu este un drum accesibil și demn .
    Trebuie îndepărtați cât se poate de repede pe marele alb și excroci săi. O instituție oculta finalizat din banii publici.
    Țară din lumea a 3.

  10. radical2 Răspunde

    Nu ti-e rusine ? Mars in varfu mntelui sa nu te mai vedem. Bah cat tupeu pe omu asta sa mai latre. Incredibil. Da si oamenii is de vina ca il lasa. Ma mir si ca portalSM mai scrie ce spune acest individ corupt pana in maduva oaselor. Omu asta trebuie dat uitarii.

  11. maria Răspunde

    Cum necum are dreptate omul ,ce se intampla acuma doar inainte de 89 s-a mai intamplat!Ne sunt ingradite drepturile si libertatile, suntem constransi,santajati, indepartati de toate valorle in care credem! Macar e patriot, spre deosebire de useristii care iti ucid si ultima speranta-CREDINTA!

    • History Răspunde

      @maria, dânsul profită doar de situație și atât. Nici cât a pronunțat ce a pronunțat și deja a început să mintă. Dar pentru situația în care ne aflăm mai mult de 50% din vină poartă PSD cu toate guvernele pe care le-a avut și când sistematic și-a bătut joc de sistemul sanitar (și nu numai de sistemul sanitar) din țară. În anii 50 erau cominterniștii cu Internaționala socialistă, apoi cu capitalismul au venit globaliștii. Este foarte toxic ce se petrece și ce se dorește dacă ajung ăștia haștaghiștii #peinvers la conducere. Nu de dumnealui are nevoie PSD Satu Mare pentru o altă față, poate să spună acum orice. Suntem o comunitate mică până la urmă și oamenii se cam știu între ei și cam ce le poate pielea.

    • Gheorghe Răspunde

      Credință nu este ceva care poate sa fie ucisa,Maria.Credința nu tine de apartenenta la o congregatie,la un cult,la o religie.Credinta este credință.PUNCT!Ea(credinta) nu se moștenește,ea nu poare fi ucisa ea nu poate fi transmisa din mosi-strămosi.Credinta poți sa o ai sau sa nu o ai,nu te naști credincios,ea nu vine în urma unor ritualuri sau ca urmare a păstrării unor obiceiuri.Ea nu se găsește între pereții unor clădiri.Din păcate unii confunda credință cu superstițiile cu fricile cu datinile și obiceiurile unor oameni.Credinta Adevarata este Darul lui Dumnezeu și depinde de fiecare individ sa o aibă sau nu,este o relație directa,între tine și Dumnezeu prin Isus Cristos,restul sunt doar erezii….Și dracii cred in existența lui Dumnezeu și au teama de El dar nu împlinesc voia Lui,ci sunt împotriva Lui.
      Credinta,Biserica Lui Cristos universala nu poate fi ucisa.Oamenii pot fi uciși,locașurile de cult pot fi dărâmate după cum s-a văzut de-a lungul istoriei.

  12. Aerosol Răspunde

    Sfântul Go(vo)rilă! A înființat un bordel căruia i- a dat foc, informator al Securității și a serviciilor până în ziua azi, HOȚ dovedit, analfabet nefunctional, un individ scabros si nerușinat! Fain partid, frumos lider! Acest individ abject a ajuns să apere ortodoxia. Organele de cercetare dorm, justiția e surdo – mută si oarbă! PSD 2021! Pe fundul prăpastiei!

  13. H&R Răspunde

    Govor asta e ca reactorul din Cernobîl. Ar trebui pus peste el un sarcofag identic, că s-a reactivat și e periculos ce emite.

  14. Valahu Răspunde

    @History ,Ai uitat pe IUDEMEREU!

    • History Răspunde

      Asta numai de aia nu am pomenit pentru că totuși ăia au făcut ceva. Nu uita de reabilitarea spitalului. A fost printre primele proiecte de acest gen din țară. Au grijă măcar să și facă ceva să nu poată să spună omul că nu au făcut chiar nimic.

  15. Valahu Răspunde

    Ai dreptate !Numai ca purcelu de Kseke a inchis spitale cam, multe de care tu intentionat ai uitat ca na doar i-ai votat.

  16. Florin Răspunde

    Mircea Govor nici nu ști, cât de mic începi să fii!

  17. m Răspunde

    Construirea celor 8 spitale regionale și unul național,a fost enunțată prima dată prin iar-febr.2005 de către Vasile Blaga,ministru de interne din decembrie 2004 in guvernarea Tăriceanu și președinția Marelui Beutoriu!
    Nefinanțarea și firesc neconstructia lor se datorează celor care au guvernat in cei 16 ani.Cine?Nu e greu de aflat,cum nu e greu de văzut cui a aprtinut și Președinția României in acești ani!

  18. Antal Răspunde

    A căzut Guvernul Câțu, acum ii poate recupera pe pesediștii plecați: Mitică Pop, Marian Torok, Virgil Dragoș și Ciprian Bretan.

  19. sss Răspunde

    Ospatar,
    trei mici si-o bere … da’ repede ca incepe congresul psd 🙂

  20. Sîca Răspunde

    @ Geme Z .. Ai lins ceva, și n-ai simțit nimic, atenție cu gustul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.