Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Contabila unei firme, sechestrată, bătută, tunsă și dezbrăcată de copiii patronului

Trei tineri din Bihor, între care şi un subofiţer al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crişana, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului Militar, acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate, după ce au sechestrat şi umilit o femeie, pe care au dezbrăcat-o, au legat-o, au bătut-o şi au tuns-o, aruncând-o în final, în pielea goală, în curtea curtea casei în care locuieşte mama ei, în localitatea Măgeşti, informează jurnaliștii Bihoreanul.

Incidentul incredibil s-a produs vineri după-amiază în satul bihorean Ortiteag din comuna Măgeşti, într-un birou al unei prospere firme de construcţii patronată de Gavril Costa, tatăl a doi dintre tinerii agresori, Andrada (27 ani) şi Florin Costa (29 ani).

Afaceristul, Gavril Costa, fost primar al comunei Măgeşti vreme de trei mandate, în perioada 2000 – 2012, era bănuit de copiii săi că ar avea o relaţie cu contabila firmei sale şi au vrut să se răzbune pe femeia care ar fi intervenit între el și mama lor.Planul de răzbunare l-au pus în aplicare împreună cu iubitul Andradei, un pompier orădean, Cătălin Butuc (31 ani), fiul unei poliţiste şi al fostului şef al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Bihor.

Cei trei au chemat-o pe victimă la birou sub pretextul că au nevoie de ajutorul ei, iar când a ajuns au umilit-o: au ţinut-o sechestrată vreme de aproape 8 ore, i-au luat telefonul, i-au pus un căluş în gură, au legat-o de mâini şi picioare cu curele, au dezbrăcat-o şi au tuns-o cu un aparat, tăindu-i şi genele şi sprâncenele, au bătut-o, iar în final au urcat-o într-o maşină şi au dus-o în sat la mama ei, aruncând-o în curtea imobilului.

Abia aici, femeia, mamă a doi copii de 11 şi 18 ani, a reuşit să ceară ajutor, sunând la Poliţie. Victima a fost transportată de familie la spital, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă şi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, având fractură la genunchi şi la coaste, traumatism cranian, vânătăi la nivelul gâtului, al mâinilor, dar şi pe corp.

Ancheta pornită în caz iniţial de poliţiştii din Aleşd a fost preluată vineri seară de procurorii militari. Competenţa le aparţine, explică poliţiştii, deoarece complicele celor doi fraţi, Cătălin Butuc, este pompier militar.

Anchetatorii au găsit în timpul cercetărilor aparatul cu care a fost tunsă victima lor, smocuri de păr, urme de sânge, iar sâmbătă dimineaţa au descins şi la domiciliile autorilor. Cei trei tineri au fost ridicaţi pentru audieri şi au fost reţinuţi, sâmbătă, pentru 24 de ore, sub acuzațiile de tâlhărie şi lipsire de libertate, urmând ca procurorii să decidă, după expirarea perioadei, dacă vor solicita alte măsuri preventive.

Sursa: Bihoreanul

7 comentarii

  1. Machine Gun Kelly Răspunde

    Faith in humanity completely destroyed…

  2. Fasz Răspunde

    O poveste erotică, ca și foto

  3. isu bihor Răspunde

    M da cel mai competent si cel mai ::::::::bun ,comandant ,din sistem , da fiu de politista da si mai ce ????? deschide ti cutia pandorei si apoi minunati va,,,,,,nimic de spus CUM II TURCU SI PISTOLU ,,,sa auzim de bine,,,,

  4. Gheorghe Răspunde

    Du-te mai!Asta sa se intample in ardeal?Minciuna,minciuna!Ardeleanu-i om si la masa-i domn!Ardelenii sunt de treaba nu-s ca si regatenii,dambovitenii si moldovenii.Doar asa se spune ca noi nu suntem animale ca si cei din sud.Uite ca se dovedeste ca in ardeal tot bipezi cu zero neuroni traiesc ca de altfel peste tot.Nemernici,fii de patron,angajat ,,la stat”care pune umarul la incalcarea legilor.Mafia egal zero,in zona,in Oradea colcaie smecherii cu ceafa lata si neuroni zero.Marele primar,bolojan este pui de pisicuta cand este vorba sa se ia masuri impotriva acestor clanuri binedefinite care fac legea.Politia,jandarmeria mana in mana cu mafiotii.Astaeste romanistanul,asta este bihorul cel laudat,statul a clacat,statul este falimentat de catre,malacu malai mare&guvernul meu.Asta-i romania normala(cu accent pe aaa).Vai si amar de soarta bietilor oameni.

    • zz Răspunde

      Gheorghe, ai perfecta dreptate, exista in ardeal o prejudecata fata de cei din sud, moldova si bucuresti.In general am observat ca e mai raspandita mentaliatea la maghiaro-romani dar NU NUMAI.
      Oricum oamenii sunt oameni si daca ei sunt prosti nu trebuie sa cazi in aceeasi capcana. Da-i in suferinta lor de oameni rasisti si frustrati.

  5. Gheorghe Răspunde

    ZZ,exact asta am vrut sa scot în relief.Mă deranjează de multe ori aceasta optică:
    ….corupții noștri sunt mai putini corupti decât ai lor,criminalii noștri nu-s asa de rai ca și ai altora,păcatele noastre de fapt nu sunt păcate,ele sunt doar niște greșeli minuscule,microscopice pe când ale altora sunt imense,de neiertat și vrednice de moarte.
    E bine sa avem simțul măsurii și al dreptății de fiecare data când ne raportam la acțiunile altora.Dar…..astea sunt visuri!!!

  6. ... Răspunde

    @Gheorghe, aici e mai degrabă o problemă de calitate a materialului uman care lucrează în cadrul autorităților. Mulți își pierd simțul măsurii și își fac de cap. Pot să dau nenumărate exemple din păcate. Mai trist e că e vorba de pompieri care după părerea mea și a multor altora sunt infinit cei mai profesioniști din cadrul sistemului bugetar. Păcat pentru pata asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.