Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

FOTO. Controale în barurile și cafenelele din Satu Mare. Zeci de persoane legitimate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La data de 15 octombrie, în intervalul orar 8.30-10.30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Proximitate au desfășurat o acțiune, în municipiul Satu Mare, pentru verificarea modului în care se respectă prevederile legale pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În cadrul activității, polițiștii au informat cetățenii și operatorii economici cu privire la noile reglementări legislative privind prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2.

Astfel, au fost verificați nouă operatori economici cu obiect de activitate alimentație publică și au fost identificate și legitimate 62 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat șase sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În contextul actual, polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să conștientizeze importanța, atât pentru propria persoană, cât și pentru întreaga comunitate, a respectării măsurilor pentru limitarea riscului de răspândire a infectării cu coronavirus.

Polițiștii sătmăreni efectuează zilnic astfel de activități. Subliniem faptul că scopul acestora nu este de a aplica sancțiuni contravenționale. Cu toate acestea, polițiștii nu vor tolera abateri de la respectarea legii, întrucât o abordare constantă a unei conduite preventive și responsabile este esențială pentru a limita riscul de infectare și transmitere a virusului.

Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. m Răspunde

    Azi mi-a fost cerut certificatul verde pentru accesul la o terasă.Repet 😮 terasa așa cum este definită de legislația in vigoare.E in regulă sau nu ?

  2. K9 Răspunde

    Gabor antivax cere dovada la vaccinat in timp ce duhneste a alcool.

  3. Lucifer Răspunde

    Ce posterior frumos au polițistele. Merge o partidă în trei cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.