Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Cum s-a produs accidentul din Odoreu. Un tânăr de 19 ani a fost rănit

Ieri, 5 octombrie, în jurul orei 14.05, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19F, în localitatea Odoreu.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că o femeie, de 41 de ani, din Livada, în timp ce se afla la volanul unui autoturism din direcția localității Odoreu spre Mărtinești, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga intrând în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, din Carei, care se afla în depășirea ei regulamentară.

În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea ambelor autoturisme și rănirea ușoară a conducătorului auto, de 19 ani. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

Cercetările continuă în cauză în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Depășire regulamentară pe linie continuă și în apropierea trecerii de pietoni?!? Cine a fost idiotul care a spus asta?

  2. GB Răspunde

    Tot așa și la intrarea în loc. Odoreu, dinspre Satu Mare, trecere de pietoni + linie continuă unde au fost mai multe accidente asemănătoare. O soluție ar fi să se monteze camere video pe traseu, performante cu radar+recunoaștere facială, pentru a risipi orice dubiu în privința producerii multitudinilor de accidente de pe acest traseu. În mod sigur ar avea și un mare impact preventiv, “bizonii” știindu-se urmăriți+dovediți ar rări turma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.