Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

FOTO. Cuplurile de aur și diamant din Satu Mare, premiate de conducerea Primăriei

Primarul municipiului Satu Mare a premiat  joi, 21 octombrie, 66 de cupluri care aniversează în această perioadă 50 și 60 de ani de căsătorie. Evenimentul a fost organizat în sala de spectacole a Teatrului de Nord și a cuprins un frumos moment artistic pregătit de actrițele Teatrului de Nord, Méhes Kati si Alina Negrău.

De asemenea, seniorii au avut posibilitatea să facă fotografii la o cabină foto, cu mesaje personalizate special pentru acest moment, pe care le-au luat acasă.

,,Un eveniment emoționant, care ne reamintește despre ceea ce este cu adevărat important în viața noastră: familia, unitatea, respectul și dragostea. Am toată admirația pentru cele 66 de cupluri care aniversează 50 și 60 de ani de căsătorie, pe care le-am sărbătorit astăzi la Teatrul de Nord. Sper eu că am reușit să organizăm un moment pe care să îl țină minte”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului și Consiliul Local Satu Mare acordă un premiu de 1000 de lei şi diplome de fidelitate cuplurilor care aniversează 50 și 60 de ani de căsătorie. Astfel, în acest an au fost premiate până acum 127 de cupluri.

 

Un comentariu

  1. Gheorghe Răspunde

    Bravo,bravo.Sa ne bucuram ca încă mai exista familii normale.Familii care vin din ,,epoca de aur”si care acum au ajuns la vârsta onorabilă.Tare ma tem ca dacă și în romanistan vor avea succes cei cu renovatio Europa peste câteva zeci de ani o sa vezi,,circul dracului în casa popii”,adică tot felul de scalambaiati figuri triste care vor fi,,de același sex”crezand ca asa este normal….Speram(înca)în intervenția Creatorului care va stopa aceasta decădere vertiginoasă a omenirii.Felicitari si la mulți ani venerabilelor cupluri normale…tot respectul meu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.