Ultima actualizare: ieri, 21:33
Locale

FOTO/VIDEO. S-a deschis Complexul ,,Dinamo” din Satu Mare. Președintele FRF, prezent la inaugurare

Complexul Dinamo din municipiul Satu Mare, una dintre cele mai moderne baze sportive din nord-vestul țării, a fost finalizat după o investiție de peste trei milioane de lei. Noul complex a fost inaugurat astăzi, joi, 21 octombrie, în prezența președintelui Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu.

Primăria municipiului Satu Mare și Federația Română de Fotbal au inaugurat joi, 21 octombrie, de la ora 17.00, baza sportivă „Dinamo”, proiect realizat cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare și în parteneriat cu Federația Română de Fotbal.

La deschidere au participat participa primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, președintele FRF, Răzvan Burleanu și secretarul general Gabriel Bodescu.

Baza Sportivă „Dinamo” cuprinde un teren de fotbal  cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C.  Proiectul a presupus și amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a unei  gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului , cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei ce cuprinde 200 de locuri. Totodată, au fost renovate vestiarele, a fost instalată o tabelă de marcaj și au fost amenajat terenuri de baschet și mini-fotbal.

,,Este o bază sportivă unică în nord-vestul țării și va veni în sprijinul multor echipe care în timpul sezonului rece sunt nevoite să plece în Ungaria pentru antrenamente. Această bază sportivă va fi deschisă atât pentru sportivii de performanță, cât și pentru cei care vor să practice sportul de masă”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Primăria Municipiului Satu Mare a investit 3.000.000 lei din bugetul local pentru modernizarea bazei sportive ,,Dinamo” . Federația Română de Fotbal a fost partenerul Primăriei în acest proiect prin contribuția avută la amplasarea gazonului sintetic.

9 comentarii

  • 😎😎Deejay😎😎 Răspunde

   @H&M numai de luni e obligatoriu, istetule 🙈☠️

   • H&R Răspunde

    @Deejay, scuze. Nu prea comunic cu virusul, pentru ca lucrez. Deci covidul zice ca numa’ de luni. A mai spus ceva ceea ce ar trebui sa stim?

 1. comentator Răspunde

  Acum urmeaza sa mai dam niste anunturi la mica publicitate pentru niste sportivi ca lumea. Ca ce aveam cea mai mare parte a plecat la cluburi din alte orase. Majoritatea. Asta in afara de derbedeii de la fotbal care si asa castiga mult prea mult fata de ce merita.

 2. vasile Răspunde

  Felcitari D-l primar Kereskenyi Gabor

 3. Mae Răspunde

  Singura echipa care merită felicitării este “atlas sport Targu Mureș ,Dna Ioana care sa implicat maxim ,,,,,stația de betoane ….,cariera de piatra ….!!!!!

 4. Lili Răspunde

  Este un lucru pozitiv pt. comunitatea noastră cu observația ca pista de atletism are pe 3 laturi doar 2 culoare și este “tesita” la colturi și nu rotunjita. Poate este un nou trend în atletism.
  Speram ca baza sa fie bine intretinuta și sa fie de folos mulți ani!

  • @Lili Răspunde

   @Lili. Deci așa numai pistă de atletism nu este. Îmi aduce aminte de celebrele terenuri de fotbal în pantă. Adică e bun, e frumos dar nu-i bun la nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.