Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO. Femeie ameninţată cu “dosar penal”. I-a atras atenţia unui bărbat să poarte corect masca

Femeie ameninţată cu “dosar penal”, într-un supermarket din municipiul Satu Mare. Femeia se afla la cumpărături împreună cu copilul ei de 5 ani, care avea şi el mască, iar la un moment dat s-au intersectat cu un bărbat care avea masca pe bărbie, fără să îi acopere gura şi nasul. Femeia i-a atras atenţia că nu poartă corect masca, dar acesta i-a răspuns că se va alege cu un dosar penal.

“Eu la copil de 5 ani i-am pus masca iar “domnul” o poartă ca să îi protejeze barba. Iar dacă îi atrag atenţia să poarte masca corect mă ia cu poveşti că “îmi face dosar penal”. De aia suntem unde suntem, din cauza unor persoane ca acesta”, ne-a transmis  sătmăreancă.

22 comentarii

  1. observator Răspunde

    Un nespălat şi zăbălos.

  2. qwerty Răspunde

    La Barta Ati pe Ganea nici angajatele nu poartă și răspund cam la fel.

  3. Altu Răspunde

    Ce știre de importanță națională. O cucoană care se teme și de umbra ei face pe moralistă. Da, bagă în tine vaccinuri fara număr și poartă 10 măști disperato. Mai chinui și copilul cu cârpa aia. Bine că de azi, o să vă infectați doar între voi. Nu o să mai infectați nevaccinați.

    • Petre Răspunde

      Altu nespalatu care nu se poate sa nu comentezu ceva… Prostu.

    • Unu Răspunde

      @Altu, ca ești prost știm, nu știm cât de mult poți insista in prostie…
      Stai dracului in pădure unde poți umbla fara masca,eventual si cu curu’ la vedere, nu te mai învârti in jurul nostru, al “ disperatilor vaccinați”.

    • Bogu Răspunde

      La cine te referi cand zici voi? Probabil cetatenii care respecta legea. Apropo, cand emigrezi acolo unde legea nu conteaza? Asa ma simt mai sigur fara tine si tu te vei simtii in lelementul tau fara reguli.

      • Altu Răspunde

        @Bogu,voi, analfabeții. Degeaba vă injectați ,tot proști rămâneți, “net” cultură,cum zice rusul. Vaccin,vaccin, atâta știți. Și vaca e mai deșteaptă, măcar rumegă,voi înghițiți tot ca fomiștii. O să vă iasă noile reguli pe nas, atunci nu veți mai cânta șlagărul internațional “Vaccin sănătate curată”.

        • ... Răspunde

          Deja se blochează rulajul comercial. Cine nu mă crede să se uite puțin mai atent pe rafturi. În curând vom avea rafturi cu poze în loc de produse. Iar asta să fie clar chiar nu e vina nevaccinaților ci a guvernanților care pun pe butuci cu bună știință economia. Și dacă începe să se reflecte (pentru că încă nu prea apare în preț) cheltuielile cu energia apoi să vedeți voi balamuc! Am mai spus-o. Pandemia va ține exact cât trebuie, se va termina exact când trebuie și vor fi exact atâtea decese câte trebuie. Mai avem destul de așteptat, încă cel puțin 3 ani.
          Sper ca cei de la vârful decizional să se înece în bani, să aibă bani dar să nu aibă ce cumpăra. Pentru că totul se traduce la bani.

          • covid 19

            Ne-ai spus pacaliciule, sigur ca ne-ai spus. Asta putea spune oricine ; ,,exact cat trebuie´´ adica NIMIC. Dar cati anume pacaliciule?

        • Bogu Răspunde

          Ce treaba are vaccinul cu cultura? Consideri ca stii tu cata “cultura” am eu? Catalogezi foarte usor oamenii, prbabil de aceea ai dat rateuri in viata. La cum te exprimi in scris, e o “semnatura” a pozitiei tale sociale si culturale. Insa ideea ta e buna: Prostia nu are treaba cu vaccinul si nici vaccinul cu prostia. Ura te domina, “maestre”….

    • Maria Răspunde

      Spitalele sunt arhipline, medicii, personalul medical lucrează non-stop, locuri la terapie intensivă nu mai sunt disponibile. Vorbim despre o catastrofă, o situație disperată în care am primit deja sprijin de la opt state europene. Avem ajutor din toate părțile, dar nimeni nu poate să se vaccineze în locul nostru, asta trebuie să o facem noi!

      • Norick a disznó Răspunde

        Incercati in zadar sa schimbati parerea babuiniilor din romania.
        Ne meritam soarta. Niste prosti si inculti peste tot. Si noi vrem starinatate? Auzi tu.
        Go west. Popor de cacat

        • @Norick a disznó Răspunde

          Așa e că tu nu ești porcul de anul trecut? Că acum duci trai pe vătrai, asta până la cuțit! Sau în cazul tău asomare.🤔🤔🥴

    • Dr Răspunde

      https://www.libertatea.ro/stiri/un-nou-studiu-arata-ca-oamenii-care-au-avut-covid-se-confrunta-cu-probleme-de-memorie-nu-pot-gandi-memoria-este-afectata-3801871
      Citeşte întreaga ştire: Cercetători, despre pacienții vindecați de COVID, la finalul unui studiu de un an: „Nu pot gândi. Și le este afectată memoria”

  4. Golf Răspunde

    Vaxxinații au un comportament foarte urât. Cum atacă ei persoanele cu alte păreri, nevaccinate, atac la persoană, injurii.

    Sunt tot mai sigur că vaxxinații sunt telecomandați de la distanță, niște drone biologice la care le-au fost preluate funcțiile de gândire și comportament

    • Wozni Răspunde

      “Telecomandati de la distanta” , te referi la chipsurile lui Bill Geiti, implantati cu doze de vaccinuri, prin 5G ?

      • @Wozni Răspunde

        Nu. Ci fidelizați prin sporuri nemeritate și remunerați la greu pe timp de pandemie. Și ei știu că lumea bună se termină pentru ei când se termină pandemia. Să nu cumva să crezi că alții nu știu asta doar numai ei.

    • Italy Răspunde

      Peste 80% din romanii din Italia sunt vaccinati ! macar au invatat ceva ,nu ca babuinii de Golf,Altu & Co.

  5. ... Răspunde

    @covid19, te treziși? De unde ai tu impresia că la întrebarea ta eu trebuie să răspund? Nu ai tu acces la informații de acest fel? Nu crezi că ar trebui să încetezi să informezi oamenii trunchiat? Adică să spui și informațiile care nu îți convin? Sper să fii șomer cât mai repede.

  6. HBC Răspunde

    din pacate si acuma se poate intra si in Mall si in magazinele cum ar fi Dedeman nimeni nu cere nimica ….
    toate restrictile asta sunt valabile numai pe hartie , nu sunt aplicate ferm cum ar trebui sa fie
    LA TARISOARA ASTA NU SUNT LEGI APLICATE CONFORM LEGISLATIEI …
    sa nu ne miram ca asa si suntem priviti de carte straini ….GUNOIERII EUROPEI, fara legi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.