Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Lucrările la Piața de Vechituri se apropie de final. Anunțul Primăriei Satu Mare

Lucrările de reparații la Piața de Vechituri se apropie de final. Deși inițial nu erau prevăzute lucrări la rețeaua electrică de iluminat, pentru îmbunătățirea condițiilor din piață, s-a decis introducerea unei rețele de iluminat, chiar dacă datorită acestui fapt termenul de finalizare a trebuit prelungit.

Până în prezent s-a lucrat la rețeaua de apă și canalizare, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să fie finalizate reparațiile și asfaltarea platoului pe care vor veni amplasate mesele pentru comercianți.

Piața va oferi condiții bune, atât pentru vânzători, cât și pentru cumpărători. Vor fi puse la dispoziția comercianților 600 de mese, din care 300 de mese vor fi noi, atât pentru cei care comercializează antichități, cât și pentru cei care vând articole textile și marochinărie.

Primăria Municipiului Satu Mare și Administrația Domeniului Public își dea utilitate pieței și în afara programului destinat comerțului de vechituri, prin organizarea unor evenimente. Pentru o mai bună desfășurare a acestor activități se va achiziționa un cort industrial din structură metalică, care să permită organizarea de expoziții de obiecte sau plante, chiar și în condiții de vreme nefavorabilă.

5 comentarii

  1. ... Răspunde

    Dacă se va respecta termenul și va fi gata peste două săptămâni eu îmi mănânc căciula, pălăria sau ce vreți.

  2. Vanzator Răspunde

    Mai bine mai tarziu dar bine. Adica sa fie facut cum trebuie cu Toalete civilizata si cu Mese cum trebuie. Se platesc taxe bune.

    • ... Răspunde

      Am așa o presimțire că în momentul în care va fi gata unii foști comercianți de acolo cu contracte vor avea o surpriză neplăcută. Nu știu dacă își are rostul de două ori pe săptămână că e un balamuc în zonă că înnebunești. Iar multe ce se vând acolo nu sunt vechituri. Sunt astfel de piețe și în vest dar se organizează mai rar și altfel. Oricum mai civilizat. Ce avem noi acolo e un talcioc balcanic în care absolut orice e de vânzare. Părerea mea.

      • Sîca Răspunde

        Săracii vând sărăcie, ce ai vrea să vândă atotștiutorule….

        • ... Răspunde

          @Sîca, eu mă refeream la țiganii care vând tot felul de prostii acolo care numai vechituri nu sunt. Deja domină piața demult. De aia nici nu mă mai duc acolo că ce cumperi e mai scump decât într-un magazin și nici garanție că ar fi ceva folositor nu capeți. Când ajungi acasă constați e că mai nașpa și decât un secondhand. Eu prefer comerțul civilizat și la o adică nu strică nici bonul că pot să mă duc să-l schimb la o adică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.