Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Coronavirus Satu Mare: 111 cazuri noi în ultimele 24 de ore

Până astăzi, 8 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.332.221 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 3.407 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

1.164.547 de pacienți au fost declarați vindecați.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 13.854 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 266 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Distribuția pe județe a cazurilor per total și a celor noi o regăsiți în tabelul de mai jos:

Până astăzi, 38.927 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 07.10.2021 (10:00) – 08.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 385 de decese (184 bărbați și 201 femei), dintre care 28 de decese anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Cluj, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București. 364 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 17 pacienți decedați nu au înregistrat comorbidități, iar pentru 4 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

Din totalul de 385 de pacienți decedați, 352 erau nevaccinați și 33 vaccinați. Pacienții decedați vaccinați aveau vârste cuprinse între 38 și 86 de ani. Dintre pacienții decedați vaccinați, 32 prezentau comorbidități și 1 nu prezenta comorbidități.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 15.467. Dintre acestea, 1.561 sunt internate la ATI.

18 comentarii

  1. Golf Răspunde

    Pamantul e plat si toti care se vaccineaza sunt oi !

  2. Satmarean 1 Răspunde

    Trebuie sa jignesti ? Tu cum te numesti? Exista termen si pt tine? Esti un nesimtit. Si din cauza unora ca tine ne aflam in situatia asta.

  3. Angela Răspunde

    Satmarean 1 ai dreptate !

  4. FARCAU Răspunde

    SA NU BENEFICIEZE DE ASISTENTA MEDICALA GRATUITA !!!!!!!!!!!!!!
    NU VREI SA TE VACCINEZI ……………….PLATESTI DACA AI COVID !!!!!!!!!!!!!!!!
    Nici bani de asigurare nu primesti daca te-ai sinucis …..cei care nu sunt vaccinati sa nu primeasca nici asistenta medicala .
    Alegerea lor ……fiecare aduce o decizie , sa suporta consecintele .

    • România reală Răspunde

      Tu ai probleme foarte serioase la mansardă! Vezi că de se află vă fentezi lucrul comunitar cu adeverințe medicale false nu mai primești ajutorul social!

      • FARCAU Răspunde

        daca te inbolnavesti sper ca n-o sa plangi ca o c…a reterdata la sectia ati ….si n-o sa ocupi locul in fata altor concetateni

        • România reală Răspunde

          Îți cedez locul meu ca sp vezi pe viu cum te salvează, de fapt te izolează și acolo te lasă, eventual trece pe la tine ceva asistentă. Oricum sunt vaccinat. Cine îți dă dreptul să înjuri omul? Crezi că eu nu te pot trimite din scurt în m@rții mă-tii? Purecii să danseze pe știi tu ce! Dar numai după ce ai zăcut degeaba undeva niște zile. Ar trebuia să fii taxat pentru aerul pe care îl consumi degeaba!

  5. Satmarean 1 Răspunde

    @FARCAU. Ba da. Fix aia o sa faca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.