Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Reabilitarea Bazei sportive ‘’Dinamo’’, aproape de finalizare!

Lucrările la Baza sportivă Dinamo au avansat mult în ultima perioadă și mai sunt doar câțiva pași până la deschiderea noului complex.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a postat, pe pagina sa de Facebook, noi imagini cu noul complex sportiv din oraș: ,,Reabilitarea Bazei Sportive Dinamo este aproape de finalizare’’, a scris edilul.

Baza Sportivă „Dinamo” va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic, cu dimensiunile de 100 x 60 m, aceste dimensiuni fiind acceptate şi pentru desfăşurarea competițiilor oficiale și a unor meciuri de cat. B şi C. De asemenea, proiectul presupune amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei gropi cu nisip pentru săritura în lungime.

7 comentarii

  1. 😎😎Deejay😎😎 Răspunde

    Multumim frumos primaru’ Gábor! 🏆

  2. radical2 Răspunde

    Bataie de joc la adresa celorlalte sporturi daca asta se numeste BAZA SPORTIVA :(. Unde se mai antreneaza atletii de la LPS? Aia e pista? Baza asta e o bataie de joc. In Jud SM fotbalul e mort de mult, dar merita stadioane. Iar celelalte discipline unde inca se mai face performanta in conditii de antrenament grele, nu primesc nimic. Rusine celor care proiecteaza astfel de proiecte fara sens. Ca spatiu de joaca arata bine. Dar nu o poti numi baza sportiva.

  3. Ziman Răspunde

    Radical, cați atleți există în Satu Mare?

  4. Hahaha Răspunde

    Stați acasă! Fiți eroi! Comandați fast food! Dă-l în pluă de mișcare! Ce atâta sport? Ați uitat ce v-a zis Arafat et. comp.? Că de vă mai mișcați mai slăbiți și există pericolul să fiți sănătoși! Țara vă vrea bolnavi și dependenți!

  5. Horatiu Răspunde

    Panourile de baschet sunt foarte mici, la ce s-au zgarcit asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.