Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Accident între o mașină și o autoutilitară, în Satu Mare. Imagini cu momentul impactului

Accident la ieșire din municipiul Satu Mare, între o autoutilitară și un autoturism. Evenimentul rutier s-a produs astăzi, duminică, 17 octombrie, pe drumul spre aeroport.

Șoferul unei autoutilitare a frânat brusc la apropierea de un limitator de viteză, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula din sens opus.

Din fericire nu s-au înregistrat victime în urma impactului, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale.

Imagini cu momentul impactului au fost surprinse de o cameră de bord:

 

 

7 comentarii

  1. Lolescu Răspunde

    Problema este lipsa presemnalizarii nivelurilor de prag instalate pe drumul national. Mai mult, vorbim de limitatoare pentru 30 km/h, instalate in camp. Militia rutiera ca de obicei doarme, in loc sa ia la intrebari administratorul drumului.

    • Bolescu Răspunde

      Exact așa este.. Și eu am frânat destul de puternic, a fost întuneric și a încetinit cel din fata mea brusc și m-a luat prin surprindere. Toate mi-au zburat prin mașina, păcat că nevasta a avut centura pusă. Acolo se circulă cu 90-100 km și nu te joci cu opriri in 20 de metri. Lipsa semnalizării corespunzătoare este problema. Da la noi este obișnuință. Trebuie să moară unu-doi, apoi ștergem urmele. Vorba aia: urma scăpa turma

  2. Vrajitorul Oz Răspunde

    Exemplul cel mai bun este podetul dintre Orasul nou si Livada ( in dreptul pensiunii) acolo unde acum cativa ani au murit trei sau patru tineri (nu mai stiu exact) aflati intr-o masina care avea viteza foarte mare cei drept. Au zburat pur si simplu prin aer. Acolo nu a fost multi ani o semnalizare corespunzatoare, nimeni nu a vazut pericolul. Sa vedeti cat de repede au rezolvat anomalia dupa accident. Nici 12 ore nu au trecut si locul cu pricina a fost raschetat, escavat, pietruit, turnat si asfaltat. Ca in povesti, (re)facut podet peste noapte. Povestea porcului…

  3. Ion Răspunde

    Soferii ar trebui sa dea in judecata pe cei responsabili de drum. Si eu era sa am avut probleme intr-o seara cu cel din spatele meu, care mai mult ca sigur s-a speriat cand am franat brusc vazand limitatorul lui Papura-Voda fara presemnalizare.

  4. Cetatean Răspunde

    Pe str. Alecu Russo e haos, nu se respecta nici dupa un an de la asfaltarea strazii sensul unic, nici viteza legala nici de conducatori auto si nici de motociclisti , probabil pana cand vor avea loc niste accidente grave. Tot mai multi circula in sens invers ,sensului unic. Probabil Politia menajeaza zona fiidca nu prea vezi prezenta politistilor, desi s-a mai semnalat incalcarea legislatiei rutiere grosolan, incurajand astfel nerespectarea sensului unic si viteza excesiva , strada Alecu Russo fiind o strada dreapta si relativ lunga si intr-o zona retrasa. Autoritatile sa nu asteptate ca accidente grave sa se intample pe Alecu Russo si sa nu spuna atunci ca nu au fost avertizati !

  5. dica Răspunde

    Este normal sa fie limitata viteza in momentul in care te apropii si se intra in zona de santier. Este o aberatie sa fie limitata viteza si in momentul in care iesi din zona santierului. Peste tot unde au santier au pus limitatoare de viteza pe un singur sens, nu pe ambele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.