Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Un avion se învârte deasupra Sătmarului

Un avion se învârte deasupra Sătmarului de câteva zeci de minute, fiind observat sătmărenii care se află în centrul municipiului.

Avionul neobișnuit care zboară deasupra Sătmarului a stârnit curiozitatea oamenilor. Este vorba despre un avion de mici dimensiuni, de tipul Piaggio P180 Avanti, care a venit de la București pentru a efectua operațiuni de calibrare.

9 comentarii

  1. urbanism Răspunde

    Și chestii dintr-astea nu credeți că ar fi util să fie anunțate în prealabil? Pentru că nu cred că autoritatea aviatică nu a fost anunțată dinainte. Sau credeau că nu va sesiza nimeni nimc? Numai un scurt comunicat, atâta trebuie. Că oamenii de exemplu se pot gândii că are probleme tehnice și înainte de aterizarea forțată își consumă kerosenul. De exemplu.

  2. Pamant Răspunde

    Nuuu….imprastie covid 19 :)…

  3. soldatu svejk Răspunde

    un catel dadea tarcoale unui copac …dupa un timp pleaca
    – de ce ?
    – a ramas fara tarcoale

  4. Juju Răspunde

    Iară un avion. Aoleo, ce știre… Voi chiar n-aveti nimic de scris.

  5. Geza Răspunde

    O sa va anunțe pe voi !!
    Lăsați numerele de telefon la aeroport!!

  6. Gheorghe Răspunde

    Aceste avioane patruleaza deasupra oraselor din toata lumea,nu deodata ci pe rand,fiecare are program binestabilit.Se instaleaza in eter antene speciale pentru urmarirea tuturor bipezilor vaccinati si nevaccinati.Interesul ,,astora”este foarte mare sa stie despre fiecare ce face,unde merge si mai ales cand merge la ,,umblatoare”.Este un interes foarte mare ca sa stie asta deoarece s-a constatat(deja umbla niste filmari pe net)cum ca ei(bipezii)acolo se simpt cel mai bine dintre toate locurile de pe pamant.Am auzit ca o se faca statistici concrete ca sa stie cat impozit si ce taxe sa se puna pentru aceste activitati(necesare bineinteles)care se desfasoara ,,la umblatoare”.Mare atentie mai ales pentru credulii care spun ca ,,astia”ne-au pus gand rau,mare atentie ca sunteti vizati,veti fi vaccinati(deci cipati,inscrisi cu 666,ca si cei vaccinati)in timp ce va aflati ,,la umblatoare”deoarece este momentul din zi cand esti cel mai relaxat si destins iar ,,astia”atunci o sa te intele in zona de evacuare(anus),in sficter cu o seringa cu ac foarte subtire(invizibila) ca nici nu o sa-ti dai seama ca esti vaccinat anticovid si deci,,esti in rand cu lumea”.Nu va scapa nimeni de aceasta actiune super-ultrasecreta.Nimeni nu are scapare,chiar nimeni.N-ai cum sa eviti,de la cel cu țâța-n in gura pan* la cel cu barba sură,toti o sa fie vaccinati.
    Sanse de scapare sunt foarte putine,infime chiar.Degeaba v-ati tot impotrivit si nu v-ati vaccinat,totul a fost in zadar,veti ajunge si voi ca noi astialalti,vaccinati,cipati,666,urmariti,haituiti,o sa va ia banii de pe card,o sa va urmareasca tot timpul,vai de voi.Stati linistiti nu o sa simptiti nimic atunci cand acea seringa invizibila o sa va execute la poponetz.Totul se intampla la clipeala de ochi….asa vom reusi sa scapam de acest covid rau si hapsan care papa tot ce vine in cale,tineri,batrani,saraci,bogati,mici si mari deopotriva.
    Dupa aceea urmeaza ce e bine…..asteptati ca va spun mai incolo…..acum distrati-va citind pe ,,portalsm”…

  7. Gheorghe Răspunde

    …..,nu am prizat nimic vere.E ziua mea libera și ma distrez.Profit de faptul că nu ma găsesc la serviciu sa aud zilnic pe plângăcioși fara număr care vad peste tot numai scenarii apocaliptice care mai de care mai Sf.Am încercat și eu ceva Sf….asa de distracție…..Cred ca îți dai seama ca este o butadă,sa ne mai descrețim frunțile!

  8. Garboz Răspunde

    Ghituca nota 10 de la mine!🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.