Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

FOTO. Un nou sens giratoriu se amenajează în municipiul Satu Mare

Un nou sens giratoriu se amenajează în municipiul Satu Mare. Lucrările sunt, în aceste momente, în plină desfășurare.

Noul sens giratoriu se amenajează în cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare, la intersecția străzii Jubileului cu Bulevardul Independenței.

14 comentarii

  1. Duster Răspunde

    Lângă OMV intersecția Lucian Blaga cu Dorobanților când se are de gând un sens giratoriu ori semafor? Sau se așteaptă o nenorocire sa se întâmple și după acea va da de gândit. Încerca-ți sa intra-ți pe bulevard la ore de varf!!!

    • Golf Răspunde

      Ieste deja unu in spate la omv, la ce mai vrei inca unu!

      • Altu Răspunde

        Si in Soarelui este unu.

      • Duster Răspunde

        Nu vreau să fiu ironic. Da,asa este, dar esti cam scurt la minte. Încearcă tu sa ieși din sensul din spate de la OMV pe bulevardul Lucian Blaga de pe strada Dorobanților. Dacă reușești îți cer scuze. Asa ca nu mai comenta în necunostinta de cauza, sau comentezi sa te afli în treaba.

        • Duster Răspunde

          Pentru @Golf am răspuns

        • Gheorghe Răspunde

          Duster bine punctat.Acolo este teroare și este foarte greu de ieșit la fel cum este și de pe Căprioarei.Nu o sa se facă nimic în partea de sud a orașului.Acolo este o zona MOARTA,toată strada Lucian Blaga unde s’au dat autorizații de construcție pentru firme care au blocat tot șanțul care aduna apa de ploaie si-au făcut poduri fără tuburi de scurgere a apei….pe nimeni nu interesează acea zona nici zona de teren unde s-a început pe vremuri construcția Carrefour….edilii se pișa pe doleanțele și nevoile locatarilor din zona….marile investiții se fac în zona Baritiu Aqua Park ….prietenii știu de ce!!!!

          • poolake

            Cine v-a pus sa va construiti case in camp?
            Prostia se plateste! Scump!

      • Golf Răspunde

        Stolen nick…

        • Duster Răspunde

          @ Golf. Ce trebuie sa te bagi în seama dacă ești prost?Trebuie să știe toată lumea? Tine pentru tine…….este secretul tau….. pai acesta este nivelul tău sa înțeleg.

  2. Tir Răspunde

    Ai dreptate. E teroare sa iesi de acolo, cum e la fel de horor sa treci peste trecerea de pietoni cand te lasa autobuzul in statia de vis-a-vis cu OMW, mai ales ca de multe ori autobuzul ramane in statie cateva minute fiind capat de linie, iar pietonii din fata lui traverseaza cu mare risc, fiindca si masinile ajung aici cu 70+ …:( aici chiar ca ar trebui o solutie. Pe Independentei s-a pus al 2-les sens ” fara sens” din acest oras dupa cel de pe Careiului (dupa Bud)

  3. Gheorghe Răspunde

    Mai poolake,mai coldus de samanta,da tu crezi ca daca cineva sta in centru este cineva.Uite ca unii mai stau pe Botizului,pe Careiului,pe Lucian Blaga pe Alecu Russo,Magnoliei,Closca s.a.Asta nu inseamna ca daca plateste impozit ca si cel din buricul satmarului,loc de dezmat pentru stoarfe,boschetari si borfasi,nu are drepturi.Pur si simplu unora nu le place inghesuiala,harmalaia si zona centrala asa ca au ales sa locuiasca in alte zone.Pana la urma ce te freaca pe tine grija ca nu stau toti in centru?…e normal sa mai fie si strazi laturalnice mai poolake.

    • poolake Răspunde

      Mai nespalatule, wc-ul tau din fundul curtii se umple des? Esti un rupt in cur, dar faci pe interesantul!
      Ma doare fix in poola de problema ta! Azi maine o sa vreti asfalt si toate alea, ca doar si voi platiti impozit! Tu, mooistule, platesti impozit pe toata sandramaua cat platesc eu pentru garaj!

      • Gheorghe Răspunde

        Mai poolake fără coaie,pierdut între floci,microscopicule,faci umbra la pământ degeaba.Traiesti în arealul tău precum păduchele crezând ca ești mare și imporrant.De 100 de ori sa ai ce dorești tu altora.Da de unde știi tu unde locuiesc eu mai limbric?

  4. Garuboz Răspunde

    @poolake (de la pulake) pai tu pinga ca esti prost mai esti si inganfat si fudul .Kakat cu ochi ce esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.