Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Sloturi standard sau progresive? Ce să alegi?

Pentru că această întrebare poate fi înțeleasă în mai multe moduri și de frecvent este pusă doar în circumstanțe nu tocmai corecte, am ales ca împreună cu echipa noastră să răspundem foarte clar la aceste întrebări legate de profitabilitatea sloturilor progresive sau care nu sunt progresive și să ajutăm pasionații de sloturi să facă alegerile potrivite. Sunt sloturile progresive o alegere mai bună decât restul? Aflăm chiar în rândurile următoare

Diferențe

Plecând de la o simplă premisă care spune că indiferent de tipul slotului, acesta va fi tot un joc simplu de noroc, bazat pe mecanici asemănătoare. Adică un slot este tot un slot până la capăt. Chiar dacă adaugi un Jackpot de 100 de milioane de dolari la Sizzling Hot, slotul nu își va schimba deloc forma și va rămâne la fel pentru orice sesiune de joc. Singurul care va simți o diferență este cel care câștigă jackpotul.

În timp ce foarte multe aspecte ale slotului se vor păstra, nu putem să nu vedem și diferențele notabile dintre cele două tipuri de sisteme. Începând cu cea mai evidentă diferență, slotul progresiv este cel care este responsabil de acordarea unui Jackpot acolo unde va fi nevoie. Fiind un jackpot progresiv, operatorul trebuie să se asigure că sistemul progresiv pentru jackpot funcționează cum trebuie, iar marele premiu crește într-un ritm corect și este și acordat așa cum ar trebui. Pentru o comparație mai bună, vom vorbi în continuare despre clasificarea

Sloturile clasice

Când vorbim despre un slot clasic, avem în vedere chiar aspectele care stau la baza primelor sloturi apărute vreodată și care au pornit valul de trenduri care se resimt chiar și în prezent în cazinouri. Sloturile clasice aveau un format foarte simplu de doar 3 tamburi și au fost pentru prima dată utilizate în Las Vegas, iar puterea lor de recompensare se limita la maxim 5 linii de plată fiind sloturi foarte simplu de jucat și înțeles.

Sloturile clasice pe care le cunoaștem nu sunt cu mult mai diferite decât ceea ce vedem astăzi pe ecranele de joc. Acestea foloseau fructe acolo unde ar fi trebuie să aterizeze simboluri, nume sau chipuri de persoane foarte cunoscute, celebrele simboluri ale norocului, precum cifra 7, trifoi, potcoavă și altele. Cu cât slotul avea imagini mai familiare și te făcea mai curios, cu atât era mai bine. Acele vremuri nu ofereau foarte multe șanse pentru jackpoturi sau câștiguri mari. De aceea vedem în prezent jucători care deschis pagina cazinoului pentru a simți din nou nostalgie și nu pentru a face profit.

Sloturile progresive

Sloturile progresive sunt cunoscute pentru faptul că ele sunt singurele care oferă oportunitatea de a câștiga un jackpot progresiv. De aceea se și numesc așa. Jackpotul progresiv a dat numele acestor sloturi. Vei observa că sloturile cu jackpot progresiv au de obicei un număr de linii de plată mai mare majoritatea cazurilor fiind cu minim 5 linii. Această diferență se vede și mai bine la sloturile care pot oferi zeci sau poate chiar sute de linii de plată. Recordurile au ajuns la sume exorbitante.

Fără a mai exista alte diferențe notabile pentru aceste sloturi progresive, trebuie să menționăm că jackpotul este acordat de cel care a dezvoltat slotul și nu de către cazinoul unde a fost câștigat. De obicei această regulă impune un maxim al jackpotului care nu poate fi schimbat.

Sloturile video

Sloturile video sunt cele care acum par a fi și primele care vor dispărea, dar nu putem să nu recunoaștem că ele sunt surorile sloturilor clasice de 3 tamburi. Sloturile video sunt cele care au făcut trecerea de la ecranele de joc de 3 tamburi la cele cu 5 tamburi făcând chiar schimbarea dintre două ere foarte importante pentru industria de gambling și cazino. Sloturile video s-au adaptat, au evoluat și au devenit astăzi ceea ce vedem zilnic în sălile de joc. Sloturi cu până la 10.000 de linii de plată.

Sloturile video acum îți oferă oportunitatea de a schimba miza pe care o folosești la fiecare rotire, de a schimba numărul de linii de plată și de a customiza cât mai mult jocul.

Concluzie

Dacă vrei să recunoști că ai o șansă la marele premiu sau visul tău este să puii mâna pe un jackpot progresiv, sfatul nostru este să continui să te joci la sloturi progresive deoarece indiferent de mod de joc sau slot, la acestea ai șansa de a pune mâna pe un jackpot. Dacă vrei să ai parte de momente nostalgice și să joci de dragul vremurilor trecute, joacă sloturile standard.

2 comentarii

  1. Crack Răspunde

    Va da-ti seama ce articol. 🤮🤮🤮

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.