Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO/VIDEO. Moment istoric! S-a deschis noul pod peste Someș, parte din Centura Sătmarului

Moment istoric! Începând de astăzi, vineri, 22 octombrie, se poate circula pe Centura municipiului Satu Mare. De asemenea, s-a deschis circulația pe noul pod peste râul Someș.

Traficul pe Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare s-a deschis între km 9 și km 13, respectiv porțiunea între DN 19 Drumul Careiului și DN 19A Strada Aurel Vlaicu, tronson care include și noul pod peste râul Someș.

Prezentarea rezultatelor proiectului a fost făcută de Cristian Ovidiu Pistol, director general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Traficul rutier pe acest tronson a fost deschis circulației publice la ora 13.00.

Deschidere spectaculoasă, cu mașini de epocă

Deschiderea Centurii Sătmarului s-a făcut cu mașini de epocă, după care a fost dată, oficial, în folosință. Deputatul Adrian Cozma i-a oferit o sticlă de șampanie primului sătmărean care a trecut cu autoturismul pe variantă de ocolire a municipiului.

 


CITEȘTE ȘI:

33 comentarii

  1. Adi Răspunde

    Nici unul dintre cei din poză nu au contribuit cu nimic la realizarea centurii , doar sunt profitorii vremurilor pe care le trăim .Lucrarea este deosebit de utila pentru municipiul nostru dar la inaugurarea ei trebuia să fie sătmărenii nu acești vremelnici .
    Bine că nu sunt cei de la Usr și Aur !

  2. radical2 Răspunde

    Si domnul Drula unde e? Macar asa de bun simt trebuia chemat. Cozma nu are niciun merit.

    • Oșan Răspunde

      Primul lucru bun în sm🤣🤣🤣haideți pe intrare în oraș pe Botizului parca avem roți pătrate asa scutura😜😜😜

  3. comentator Răspunde

    Da’ niște popi pentru binecuvântare sau niște propagandiști lgbtq pentru noua orânduire, nimic? Ceva #metoo sau #blm ori #părinte1? Păi cum se poate asta? Sau aia va fi la final numai? Slabi!😱😲🥴

  4. ion romanul Răspunde

    4 km in 3 ani e ceva… de vis

  5. 😎😎Deejay😎😎 Răspunde

    Puteti sã îi multumiti lui Pataki si lui Silaghi cã avem asa ceva! 👀
    Si totodatã puteti sã-i pupati în fund pe toti de la UDMR cã au contribuit cu toate puterile pentru a duce la bun sfârsit proiectul centurii! 😎💪🏼🥳

    • Duie Mragnea Răspunde

      Lui Pataki, da, lui sulaghi, o laie uselista!
      Sulaghi a promis dar n-a avut absolut nicio legatura cu centura!
      Dar dca vrei sa multumesti cuiva care chiar a fost implicat, multumeste-i fostului secretar de stat din MT, domnului Septimiu Buzasu!
      Adevarat PNL-ist, nu labarii astia pedelisto-uselisti care fac azi de rusine PNL-ul!!

  6. Faszopó Răspunde

    Bine ai zis.
    Se poate cuka in kur pe unguri.
    Mari politicieni.
    A trecut 32 de ani, va ganditi putin.?
    Altii au construit un intreg oras, chiar 2 in 32 de ani.
    Vai, vai.. Rusine sa va fie.
    La taiere de panglica ati stat la coada, jigodiilor.

  7. Florin Rachitan Răspunde

    pupatori de moaste sta la rand la taiat panglici ……n u v a e rusine opincarilor ??????

    • Garboz Răspunde

      S-a dat in folosinta un ciot .Daca pui in poz.culcat pe toti trantorii care apar la deschidere nu incap pe lungime.Rusine analfabeti ce santeti!

  8. x-ulescu Răspunde

    A venit în sfârșit ,Crăciunul din 2020 ,atunci au promis liberalii că se da in folosinta , e că meteorologi care anunța în fiecare zi ,că mâine ploua !! Vreo 20 de zile ..până la urmă ia ieșit prognoza și a plouat

  9. s.m Răspunde

    Ce este bine in aceasta deschidere, ca se va putea observa calitatea lucrarilor efectuate. Daca nu va crapa asfaltul pe aceasta portiune de Drum iar si pe pod va rezista fara nici o interventie pana ce va fi terminat toata Centura va fi o minune. Aaaaa si sunt curios cand va fi primul Accident. Drumuri bune!

    • Ghita Răspunde

      Cozma nu uita că te plimbi pe centură făcută de ponta,bulangiule care ești nu ai nici un merit când a fost făcut proiectul tu o ardeai cu calul pe câmpii,nu ți-ar fi rușine să îți arogi meritele altora!

  10. Naescu Răspunde

    Văd un papagal în poză , dar nu-i văd și mârțoaga

  11. Juju Răspunde

    Progres uriaș în viața orașului Satu Mare, dar celelalte tronsoane de drum trebuie finalizate cât mai curând, adică înainte de iarnă. Prin urmare, suntem recunoscători administrației orașului. Good job!

  12. Juju Răspunde

    “Reporterul” cu selfi stick si telefon mobil e un ultim prostanac, nicdecum un adevarat ziarist. In afara de sunetul vantului nu se aude nimic din reportaj. Rahat de tot. Rusineeee.

  13. Bibicu Răspunde

    4 km în 4 ani! Speranțele de finalizare totala a centuri rezulta undeva peste 15 ani. Asta da merit pentru udemere și ciumpalacul calaret! Poate pe atuncea nu va mai fi la moda panglica.

  14. Nagasaky Răspunde

    Da..Felicitari domnului Drula! Si rusine ca nu l-ati invitat.

    • PNL Răspunde

      Cozma a făcut convocările la deschidere a zis că se pisa pe drula incompetentul USR care i-a dat jos prietenul Matu și acuma nu mai are pe cine linge in fund,deacea nu la chemat!

  15. Lili Răspunde

    Cam mic cortul ala pentru câte “valori” se înghesuie sub el!
    Mancati rahat cu lingura ca doar la asta va pricepeți!
    Este bine ca se mai construiește și câte ceva dar nu uitați, rataților de politicieni, din banii noștrii!

  16. Tarr Drum Răspunde

    Tarr a intarziat cat de mult a putut lucrarile la sensurile giratorii si a blocat circulatia 8n ultimele saptamani pentru ca satmarenii sa fie deranjati de aceasta centura. Totul la ordinul u.d.m.r. Asta ati uitat sa scrieti ziaristi de doi bani.

  17. Gheorghe Răspunde

    Ma io ce sa zac?Inca nu m-am dat pa drumu ista,da io va zac drept.Maxim doua,sezoane de iernat si om vede utilajele la munca,adica la carpeli,cica reparatii la reparatii.No care vre sa faca pareu cu mine ca nu trec doi anu si aceasta ulita a hi plina de gauri,gropi,denivelari si poate si mai rau…..M-as bucura nespus ca io sa mint amu!Sa hitz sanatosi si voiosi.

  18. augustin Răspunde

    Stau si ma crucesc.Postari sub anonimat deci lasi si lingai cat incape.Nimeni nu a spus ca de-a lungul anilor formatiunile politice nu au facut pasi pentru realizarea centurii,dar sau complacut in cea ce se spunea oficial.Ei bine PNL din luna aprilie prin deputatul Cozma a cerut un grafic de PUNERE IN FUNCTIUNE PE SEGMENTE a centuri.Nici un oficial judetean nu a facut interventi pentru urgentarea celor 4 km din centura.Vesnic au afirmat ca nu se poate din cauza garantiei.Dupa carari facute la CNAIR si Ministerul Transportorilor din partea domnului Cozma in data de 5.08.2021 CNAIR-ul transmite un grafic de predare pana la 15.10.2021.Imediat domnul deputat Cozma insotit de domnul subprefect Bud si Istoc se deplaseaza la constructor pe str.Magnolia unde se negociaza termenul de 15.10 2021.Mai mult se insista ca segmentul aeroport Careiului sa fie predat in acest an. Domnul deputat Cozma le-a promis deasemenea sprijin pentru deblocarea unor neintelegeri pe care le avea constructorul.Imediat dupa discutii domnul Cozma a iesit public si a afirmat ca cei 4 km se predau pe 15 10.2021.Suntem in 10.08.2021.Ce partid a iesit sa comenteze

  19. augustin Răspunde

    Toata lumea a tacut chitic considerand irealizabila punerea in functiune.Nu vreau sa intru in alte detali dar SATMARENI trebuie sa stiti ca si in dimineata inugurari s-a pus problema de anulare.In concluzie nu contest aportul de-a lungul anilor a contributiei venite de la partide dar punerea in functiune pe segmente este meritul domnului deputat Cozma.Fara insistentele sale satmareni a-ti fi circulat cand s-ar fi dat tot tronsonul in functiune adica aprilie 2022.
    Istoc Augustin

    • ????? Răspunde

      Nu mai lauda atit pe analfetul de Cozma .

      • @???? Răspunde

        Faptul ca augustin prezinta realitatea inseamna ca il lauda? Cat d3 penibil esti cand incerci să numesti pe cineva analfabet si reusesti decat un “analfet”? Esti un zero barat cu internet. Nu stiu cine ti-l plateste dar mai bine te-ar trimite inapoi in clasele primare. Parazit ce esti.

  20. Tabu Răspunde

    Cei cu scenariu aceasta , asa discutati despre politicieni parca ei au fost la lopata pentru construirea acestui drum .

  21. Gusti Miștok Răspunde

    Bhei pulacilor, voi habar n-aveți cat s-a tras pe cur adișor să inaugureze acest sector de drum, să poată face liniuțe!
    Boul de drulă-sculă a vrut să se dea drumul la toată centura anul ăsta, ca să poată circula toată lumea, dar atunci unde se mai țineau liniuțele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.