Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

FOTO/VIDEO. Școală de nota 10 la Negrești-Oaș. Cea mai modernă din județ

În această dimineață, luni, 4 octombrie, a fost inaugurată cea mai modernă școală din județul Satu Mare. Peste trei milioane de lei au investit autoritățile din Negrești-Oaș în reabilitarea și modernizarea liceului din localitate, unitate de învățământ ce și-a deschis, astăzi, porțile pentru elevi.

Printre lucrările realizate la Liceul Teoretic Negrești-Oaș se numără reabilitarea termică a anvelopei, izolarea termică a fațadei – parte opacă și parte vitrată, înlocuirea sistemului de încălzire și apă caldă cu unul performant – centrală pe biomasă, reabilitarea instalației de iluminat prin înlocuirea cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață, finisaje și recompartimentare interioară, dar și placarea fațadei cu panouri tip alucobond.

Proiectul a fost finanțat din fonduri europene prin REGIO 2014-2020 și din bugetul local al orașului Negrești-Oaș. Valoarea proiectului se ridică la peste 1 milion de euro.

8 comentarii

  1. Pixulescu Răspunde

    Măcar de s-ar face și performanță, la câți bani s-au investit!
    Oricum 90% dintre absolvenți pleacă la produs peste hotare, după terminarea studiilor!

    • radical2 Răspunde

      adevarat. dar totusi e un inceput bun. Arata bine pe dinafara. Inauntru mai mult ca un spital. Dar tot e bine ca e nou. Si mai important sa fie functional.

  2. Herbert Răspunde

    Oasu mare
    țară veche
    plin cu proști
    de n-au pereche..

  3. @Grait Răspunde

    În curând poate o să-l transformați în ceva parcare acoperită sau poate atelier auto (Fedorca)??? Ca să fie cineva care mai închide ușa și mai ventilează clădirea!?!?😱😲
    Și în ce limbă se va preda acolo?

  4. Lucifer Răspunde

    Felicitări pentru inițiativă!
    Un sfat luciferesc, vă rog să mai puneți ceva tablouri sau faceți graffiti cu animăluțe din iad să nu arate ca o clinică de psihiatrie.

  5. Om Răspunde

    Arata foarte bine. Cu grafitti nu ,,scrieti” si lasati ,,animalutele” la zoo, ca Lucifer va saboteaza, invidiosul. Succes !!! As vedea si un campus, mese de tenis de masa, etc. Dar per ansambu este foarte ok.

  6. joliku Răspunde

    Bravo👏

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.