Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Interes crescut pentru vaccinare la Satu Mare. Mii de persoane s-au imunizat cu doza a treia

Campania de vaccinare continuă, cu un interes mai pronunțat atât pentru doza 1 cât și pentru doza 3 de rapel, transmite Instituția Prefectului. De la deschiderea posibilității de a administra doza booster, în județul nostru s-au vaccinat cu doza a treia de rapel 4917 persoane, într-unul din cele patru centre deschise în acest moment.

Conform analizei Direcției de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare, nu se impune în acest moment deschiderea unor noi centre de vaccinare. Cu toate acestea, având adresabilitatea mare a centrului de vaccinare de la Ambulatoriul Spitalului Județean (Policlinica Veche), unde se pot înregistra în anumite intervale orare timpi de așteptare de până la o oră, se recomandă sătmărenilor să apeleze pentru efectuarea vaccinului la Centrul de Vaccinare de la Școala ”Avram Iancu” din Micro 16.

DSP Satu Mare a informat despre demararea administrării dozei 3 rapel categoriei de persoane vulnerabile instituționalizate, prin intermediul a două echipe mobile, care de asemenea, se pot deplasa la cerere la sediul marilor angajatori.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

16 comentarii

  1. Marius P. Răspunde

    Un titlu MINCINOS

    Daca s-au intepat cu doza a 3a — inseamna ca erau deja vaccinati cu primele doze.

    Nu inseamna ca a crescut interesul pentru vaccin — ci doar ca miii de persoane deja vaccinate au facut si doza a treia.

    Stiam ca sunt deja mii de persoane vaccinate.

    Minciuna din titlu e asta “Interes crescut pentru vaccinare la Satu Mare” – o minciuna sfruntata si manipulare

  2. Astral Zeneca Răspunde

    Mulțumiri celor care refuză vaccinul și aleg astfel să se sacrifice pentru binele umanității!
    Ei și-au înțeles rolul și rostul, adică acela de paraziți ai lumii și își acceptă trecerea în neființă punând astfel capăt unei existențe insignifiante și lipsită de orice fel de ineters!

    • misi Răspunde

      Tare destept esti. Vezi sa nu-ti faci prieteni mai tarziu, ca si Alzheimer. Si o sa uiti sa iei si doza 20 de vaccin. Daca am imunitate, nu am de ce sa ma vaccinez. Mai bine ai face si tu sport decat sa bagi in tine chips si hamburger, Unu sanatos nu are nevoie de vaccin. Abia astept sa fie testarea pe bani, cca. 300lei, ar scadea rata de infectare sub 1 la mie.

      • Dr Răspunde

        Imunitatea dobandita prin boala scade in timp ,dupa 6 luni mai abrupt, dovada: zilnic sunt in jur de 180 reinfectati , au fost care au si murit la a doua infectare.Am mai multi prieteni care au trecut prin boala si acum sunt si vaccinati cu ambele doze.

      • AziDa Răspunde

        Două tinere de 26 de ani, fără comorbidități și nevaccinate, au murit de COVID-19
        Citeşte întreaga ştire: Două tinere de 26 de ani, fără comorbidități și nevaccinate, au murit de COVID-19

      • Press Răspunde

        Cea mai neagră zi din pandemie: 442 de decese COVID și peste 16.000 de noi infectări. Numărul pacienților la ATI, un nou maxim

    • ... Răspunde

      @Astral Zeneca. Dar atunci cu Ciolosh ce facem? Că e și el împotrivă pe față cu tot că a trecut și prin boală!

      • Astral Zeneca2 Răspunde

        @ … Ce să faci cu Cioloș..? Să-l pupi in fund , și el pe tine, că vă potriviți.

        • ... Răspunde

          Ești penibil rău dragule! Dar cum arată după tine faptul că proaspătul prim-ministru propus este împotriva vaccinării? Pupatul îți las ție. Tu ești meseriaș. La mine când văd acest om care a fost lansat de Virgil Măgureanu în politică și a făcut vreme bună anticameră la Decebal Traian Remeș, deci nu-mi inspiră deloc încredere. Are copilul o agendă paralelă. Cu cât mai departe este de ciolan cu atât mai bine pentru noi. Iar ce afirmă în spațiul public recomand să fie scos de sub rădăcină pătrată.

  3. sandra Răspunde

    De ce sa ma vaccinez daca sunt sanatoasa, am trecut usor prin boala si am anticorpi,nici nu-i recomandat si nici nu poti opri pandemia .Vaccinul il face fiecare pentru el ,nu stiu de ce se revolta vaccinatii, e problema lor!Anul trecut fara vaccin erau mai putine cazuri.Spălare pe creier exista când nu ai dreptul sa alegi sa te vaccinezi, ci o faci de frica că…nu vei mai călători în străinătate, nu vei mai putea merge la restaurant, nu vei mai putea ieși la anumite intervale orare din casa, Asta nu e libertate, e constrangere.Prin decretul de la Nurnberg experimentele realizate timp de un an și jumătate de tânărul medic Menghele au fost demontate și considerate atrocități. E nevoie sa trecem din nou prin așa ceva resimțind efectele adverse pe termen scurt sau lung pe noi?Si un vaccinat transmite boala, deci ar trebui sa ne testam toti, intrebarea e cat de sigure sunt testele..teste ,masti, vaccinuri..aparute ca ciupercile dupa ploaie..aproape odata cu virusul.

  4. glumetzu Răspunde

    Sandra e asa femeie cum sunt eu regele Persiei … !

  5. Freeman Răspunde

    In timp ce romanii se afunda in pandemie ,celelalte tari unde vaccinarea a depasit 80% viata incepe sa se reintoarca la normal.

    • @Freeman Răspunde

      Pentru moment da, se reintorc la normal. Dar vedem in timp. Trebuia sa faca ceva ce eradica total virusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.