Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

Laboratoarele clinicii Korall din Sau Mare și Carei efectuează teste COVID și sâmbăta

Al patrulea val al pandemiei de coronavirus are un impact puternic în România, iar odată cu creșterea numărului de cazuri zilnice și cu intrarea în vigoare a noilor restricții, oamenii pot ajunge oricând în situația de a avea nevoie urgentă de testare COVID.

Clinica Korall vine în ajutorul dumneavoastră în această perioadă extrem de dificilă. Astfel, laboratoarele din municipiul Satu Mare și municipiul Carei îi așteaptă acum și în zilele de sâmbătă nu doar pe cei care au nevoie de un test rapid antigen, ci oferă și testare RT PCR pentru diagnosticarea COVID-19 cu eliberarea rezultatului în termen de 12 ore.

În plus, personalul Clinicii Korall poate oferi ajutor celor care au nevoie de Certificatul Verde European COVID pe baza rezultatului obținut, dar nu îl pot descărca pe telefon.

Așadar, toți cei care au nevoie să efectueze un test PCR sau un test rapid antigen se pot adresa laboratoarelor Clinicii Korall din municipiul Satu Mare, în Piața Eroii Revoluției nr.22, sau din municipiul Carei, strada Haiducilor nr.2. Laboratoarele pot fi vizitate sâmbăta între orele 8:30 și 14.00, fără rezervare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.