Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. O lună „de groază” la Capricci! Decor de Halloween, preparate gustoase și băuturi de calitate

O lună „de groază” la Capricci. Decor de Halloween, preparate gustoase și băuturi de calitate. Milioane de oameni din întreaga lume se pregătesc de Halloween, sărbătoarea costumelor, spiritelor și dovlecilor, ziua în care petrecerile tematice se țin lanț, iar voia bună este la ea acasă. Halloween-ul a devenit, în ultimii ani, o sărbătoare din ce în ce mai populara si în România, iar petrecerile au devenit și ele tot mai impunătoare.

Dacă doriți să vă bucurați de această sărbătoare într-un cadru elegant, decorat minuțios, cu preparate delicioase la masă și cu vin de calitate în pahar, sunteți așteptați la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare.

Începând din acest weekend, la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare vă puteți bucura de un Halloween pe cinste. Decorul este așezat, elementele ’’sperioase’’ sunt și ele la locul lor, iar preparatele gustoase și vinul bun vă așteaptă să vă încânte papilele.

„Eat, drink and get scared!! Toamna se numără…fantomele! Capricci vă așteaptă să le numărați lângă o masă gustoasă și un pahar de vin. May the ghost be with you!!”, este mesajul celor de la Capricci.

Așadar, dacă doriți să luați masa într-un super decor de Halloween și să simțiți așa cum se cuvine această sărbătoare, sunteți invitați, începând cu acest weekend și până la sfârșitul lunii noiembrie, la restaurantul Capricii din municipiul Satu Mare.

Mâncarea delicioasă, vinul proaspăt și răcoros și decorul scarry abia așteaptă să faceți cunoștință.

5 comentarii

  1. Gerula Răspunde

    Între două știri alarmante despre covid și gradul de ocupare la ATI Satu Mare o băgați și pe asta cu Capricii de parcă acest local ar fi de pe alta planetă nu tot din Satu Mare, aflat la 500 m de secția ATI, probabil că acolo virusul nu calca și acolo ești în siguranță mai ales acuma de Halloween 🎃🎃🎃

    • Lasagna Răspunde

      Intre o stire si alta, mai trebuie sa manance si ei o chifla….daca platesti,scrie si despre tine un articol cat stai pe buda sau cat urinezi.

  2. Gabor Răspunde

    De groaza e tot poporul asta!!romanesc!!

  3. JONY 😉😉😉😉😉😉 Răspunde

    si iar Caprici :))) Si iar legile si regulile nu-s pentru ei 😉😉😉

  4. radical2 Răspunde

    E bine ca acolo te lasa fara certificat . Big Like. Militoa nu are nicio treaba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.