Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Microbuz din România, implicat într-un accident cu 5 morți, pe o autostradă din Ungaria

Cinci persoane au murit, marți, într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria, titrează Digi24.

Patru mașini s-au ciocnit marţi pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna. Cinci persoane au murit și mai multe persoane au fost rănite. Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion.

Cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost aruncat din vehicul. Potrivit comunicatului emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, s-au ciocnit patru vehicule. Într-unul călătoreau 5 persoane – două femei și trei bărbați. Toţi au decedat pe loc. Nu se precizează însă despre ce vehicul este vorba.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că au fost alertate ambulanţe şi un elicopter pentru a interveni la locul accidentului.

Un bărbat în jur de 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, iar starea lui este stabilă, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Drumul a fost închis, potrivit anunțului Inspectoratului de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, postat pe site-ul poliţiei ungare.

Sursa: Digi24

4 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Eu nu știu când veți învăța meserie odată. Mai și băgați poze aiurea care nici nu au legătură cu știrea doar că tot un accident este. Doar că din uniforma polițiștilor se vede că e la noi. Măcar scrieți asta acolo că nu e de la accident. În primul rând microbusul avea culoarea roșie. Iar știrea ar fi că microbusul nu numere de Harghita (se pare că era din Odorheiu Secuiesc) a intrat cu viteză din spate într-un camion, 5 pasageri ai microbusului au decedat și 4 vehicule s-au ciocnit în total. Toți morții sunt din microbus. Toate astea am aflat dând o căutare foarte rapidă pe goagăl și am scrisc “babolna baleset”. Atât.
    În final. Ce legătură are asta cu Satu Mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.