Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Muncitori răniți în județ. Un bărbat a fost lovit de un elevator, altul lovit în cap de o țeavă

La data de 27 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei- Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că la o societate din Carei, un elevator ridicat de o macara a căzut, rănind un bărbat, de 51 de ani, din Căuaș.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde a primit  îngrijirile medicale necesare. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Tot la data de 27 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de muncă, la un șantier de lucru, din cartierul Sătmărel.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o țeavă din plastic încărcată pe cupa unui excavator, a lovit, la cap, un bărbat, de 45 de ani, din Botiz. Bărbatului i s-au acordat îngrijirile medicale necesare, fiind transportat la spital. Totodată, a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.