Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Record de vaccinări în Satu Mare. Program prelungit la centrele de vaccinare din județ

În continuare, în județul Satu Mare se înregistrează cea mai mică rată a infectărilor cu noul coronavirus, respectiv de 3,32 la mia de locuitori, iar campania de vaccinare a revenit la rezultate mai bune, cu valori medii de peste 1000 de vaccinări pe zi, informează Instituția Prefectului.

La punctul de vaccinare din Vama Petea s-a înregistrat un record, respectiv 238 inoculări cu vaccin de la Johnson&Johnson într-o singură zi.

Pentru că adresabilitatea centrelor de vaccinare este tot mai mare, începând de astăzi prefectul a solicitat DSP să întreprindă toate măsurile pentru ca toate cele cinci centre din județul nostru să funcționeze la capacitate maximă, șapte zile din șapte, 12 ore pe zi și, mai mult, în cel mai scurt timp vaccinul monodoză de la Johnson&Johnson să fie disponibil și într-un centru din municipiul Satu Mare, în Carei și la Negrești-Oaș.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

5 comentarii

  1. InfoPlus Răspunde

    https://www.libertatea.ro/stiri/primarul-nu-credea-in-virus-dar-a-murit-de-covid-viceprimarul-vrea-acum-sa-se-vaccineze-si-oamenii-s-au-speriat-3800465
    Citeşte întreaga ştire: Primarul nu credea în virus, dar a murit de COVID. Viceprimarul vrea acum să se vaccineze. „Și oamenii s-au speriat”

  2. Soso Răspunde

    Astia de la DIGI24 fac propaganda la vaccin chiar daca n-a avut omul COVID a murit de covid,
    Foarte important! Trebuie să știți că la nivel UE certificatul verde NU a fost adoptat pentru condiționarea/limitarea accesului în instituții publice, mall-uri, restaurante, hoteluri, etc..
    Acesta a fost adoptat doar pentru facilitarea liberei circulații în spațiul intra-european, transfrontalier, inclusiv pentru călătorii esențiale, cum ar fi transportul de medicamente.
    De exemplu, lași în mall un vaccinat care prezintă un certificat verde, dar pe care nu îl testezi și care ar fi pozitiv. În consecință supui riscului de infectare alte câteva sute de persoane aflate în mall, fie ele chiar vaccinate. În ciuda intențiilor bune, prin utilizarea certificatului verde pentru impunerea de restricții, România, din păcate, comite o infracțiune și încalcă regulamentul (UE) 2021/953 al Parlamentului European și al Consiliului din 14 Iunie 2021 privind cadrul pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatelor interoperabile de vaccinare, testare și vindecare de COVID – 19 (certificatul verde) pentru a facilita libera circulație pe durata pandemiei.

  3. diana Răspunde

    Vaccinații au certificat dar sunt surse de infectare și de răspândire a Covidului și trebuie testați ca și nevaccinații. Așa că certificatul nu are absolut niciun rost decât acela de a anula drepturile și libertățile fundamentale fără bază reală, științifică, ci impus doar prin minciună și manipularea opiniei publice. Uitați-vă la realitățile din Marea Britanie, mult mai vaccinată decât România. Cum cei mai mulți care mor zilnic, peste 10000 sunt vaccinați și Boris Johnson a recunoscut că vaccinul nu folosește scopului păstrării sănătății. Iar acolo oamenii nu mai caută să se vaccineze, ci alte mijloace de vindecare. S-a dovedit că ivermectina vindecă bolnavii în câteva zile, iar India o folosește cu succes, noi de ce nu avem tratament?Un vaccin se testeaza pe o perioada mai lunga, ani de zile, nu 2-3 luni, si vreau sa stiu pe ce copii s-a facut testarea?

  4. Soso Răspunde

    Ca și în Israel, guvernanții italieni recunosc că impunerea certificatelor „sanitare” nu are legătură cu medicina, ci constituie un mecanism politic de constrângere la vaccinarea cu serurile experimentale Covid. Scopul guvernului italian este acela de a atinge cel puțin pragul de „siguranță” de 80% din populație vaccinată. Premierul Mario Draghi afirmă despre așa-zisul certificat „verde” că funcționează și este o soluție „comodă”. Asta doar pentru conformiști, cei care însă refuză înregimentarea pandemică putând fi siguri că vor avea o viață din ce în ce mai puțin „comodă”.Nu e legal!Si mai urmeaza o teapa- instituirea unui cadru pentru identitatea digitală europeană-DE CÂND UNIUNEA EUROPEANĂ ARE ÎN COMPETENȚE SĂ NE STABILEASCĂ IDENTITĂȚI DIGITALE?”Propunerea de Regulament al Parlamentului European și al Consiliului de modificare a Regulamentului (UE) nr. 910/2014 în ceea ce privește instituirea unui cadru pentru identitatea digitală europeană – COM (2021) 281 final “art 1: stabilește condițiile în care statele membre asigură și recunosc MIJLOACELE DE IDENTIFICARE ELECTRONICĂ a persoanelor fizice și juridice care intră sub incidența unui sistem notificat de identificare electronică al unui alt stat membru;
    Asta inseamna ca or sa aiba acces la tot..pana si la cardul bancar.Mai cititi si surse externe, ca ce vedeti la noi la TV e ce vor ei sa vedeti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.