Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

FOTO. Campanie umanitară. Polițiștii sătmăreni au donat sânge pentru a-și ajuta semenii

În această dimineață, s-a desfășurat la nivel național Campania umanitară „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, organizată de Ministerul Afacerilor Interne. Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a răspuns, din nou, ”prezent”, apelului semenilor care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață.

Astăzi, polițiști sătmăreni, donatori de sânge mai vechi dar și colegii mai tineri au răspuns, din nou, chemării celor aflați în nevoie.

Mesajul transmis de polițiști:

Pentru că noi credem în fapte bune în fiecare zi, nu într-o zi sau o lună dedicată lor, ne-am îndreptat atenția în aceste momente grele spre importanța donării de plasmă/sânge și promovăm acest gest de normalitate împreuna cu Centrul de Transfuzie Sanguina Satu Mare.

Ne adresăm tuturor cetăţenilor, care se află într-o stare de sănătate bună, să doneze sânge! De asemenea, persoanelor care au suferit, ca urmare a îmbolnăvirii cu virusul SARS CoV 2  şi care s-au vindecat, le adresăm rugămintea să doneze plasmă!

Donarea de sânge şi plasmă este un gest simplu, care însă, poate salva vieţi şi de care persoanele aflate în suferinţă, în stare critică, au mare nevoie pentru a avea o sansă la viaţă.

Doar împreună, uniţi, vom putea depăşi aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm şi doar respectând toate măsurile impuse de autorităţi, pentru prevenirea răspandirii virusului Sars Cov 2, putem reveni la normalitatea pe care ne-o dorim cu toţii.

Polițiștii sătmăreni vor participa și în perioada următoare la acțiuni similare, pentru a trece cu bine cu toții, împreună, peste aceste momente de încercare!

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

 1. un simplu satmarean Răspunde

  Bravo si Respect tuturor facatorilor de fapte bune , dar ACUM, politistelor si politistilor satmareni, in special, un mare BRAVO , OAMENI BUNI !!

 2. D. Trump Răspunde

  trebuie certificat verde pentru donare?

 3. vasile Răspunde

  Felicitari si Respect

 4. Norick a disznó Răspunde

  Macar atata sa faca ptr societate, ca in rest numai prostii, spaga, smecherii..sa treaca timpu si sa vina salarul grosolan. Niste jigodii. Astazi nu, au avut ceva de folos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.