Ultima actualizare: azi, 19:29
Locale

Situație gravă în spitalele din județ. Sute de pacienți internați, niciun loc liber la ATI

Situația în spitalele din județul Satu Mare este în continuare gravă, informează Instituția Prefectului. Cu sute de pacienți internați, nu există niciun loc liber la Terapie Intensivă.

Un număr de 234 de pacienți sunt internați în acest moment (65 la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, 32 la Spitalul Județean de Pneumoftiziologie, 87 la Spitalul Municipal Carei și 50 la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș) și nu există nici un loc liber la secțiile ATI de la Satu Mare și Carei.

Prefectul face un nou apel la cetățeni pentru vaccinare, de a avea încredere în medici și în știință și a se informa din surse credibile, deoarece este dovedit că o rată mare de vaccinare este singura soluției de a pune capăt pandemiei și de a reveni la normalitate.


Sursa: Instituția Prefectului Satu Mare

21 comentarii

 1. Geza Răspunde

  Așa i ca nu exista boala asta!!ca toate sunt o făcătură și morți și bolnavi sunt o manipulare grosolana !!???
  Ar fi ceva dacă ar da boala numai in cei care nu cred și nu respecta absolut nimic!!
  Ar fi ideal !!!

 2. Qastions pandemic Răspunde

  Cine ajunge in spital ,oarecum revine viu afara???

  • Gogu Răspunde

   Nu trebuie ajuns la ATI, cine ajunge acolo are organele in asa procent afectate ca procentul de supravietuire este de 4-5 din 100.
   Vaccinativa!

  • Statistics Răspunde

   Iarasi ai fumat ceva, si delirezi, interesant ca acum nu mai este loc la morga, folosesc camioane si containere frigorifice si sapa cu excavatorul…
   Gripa e una covidul altceva.

  • Logan Răspunde

   @ Golf =mergi cu capul la Rabla!
   Unde ai auzit tu ca inainte din cauza racelii erau oamenii intubati si mureau gramada, de stau sacii cu cadavre pe hol?

  • Psiholog Răspunde

   Exista besmetici cu probleme serioase, indiferent ce le spui,cu tot cu dovezi, ei stiu ca ei au dreptate, nu ai ce sa faci cu ei, problema este ca influenteaza pe altii, mor osmeni, dar ei nici macar nu stiu ce este : constiinta.

  • Press Răspunde

   https://www.libertatea.ro/stiri/ziua-cu-cele-mai-multe-decese-covid-294-de-barbati-si-280-de-femei-au-murit-3790823
   Citeşte întreaga ştire: Ziua cu cele mai multe decese COVID: un român și-a pierdut viața la fiecare două minute și jumătate

   • ... Răspunde

    Bun dar dacă ești așa sârguincios într-ale copiatului de ce nu ești amabil și ne explici nouă, celorlalți că de ce au apărut opt (8) !!! focare covid la spitale din Ploiești??? Adică printre angajați??? Asta ca să nu murim de covid proști??? Că teoretic sunt majoritatea vaccinați. Aștept cu nerăbdare prelegerea.

   • ... Răspunde

    Și încă atât @Press că sunt sigur că nu îmi vei răspunde pentru că tu ști doar să copiezi. Iar întrebarea mea necesită și gândire. Totuși nu mă supăr dacă printr-un accident mă vei surprinde cu ceva părerea de-a ta personală, așa pe persoană fizică. Pentru că dacă ceva nu e în regulă la spitale și sunt focare atunci și ei ar putea intra la ceva zădărnicire. Secțiile respective din Ploiești nu sunt cele pentru covid care acum au devenit focare. Dacă la spitale nu se pot asigura condiții minime de biosecuritate ce pretenții să mai ai de la lele Floare?

  • Bogu Răspunde

   -)))))))))))) Ce prost esti. E ok, ca e cu pret.

 3. Dr Răspunde

  @golf, Sars-Cov2 nu este un virus care ataca sistemul respirator ca si cel gripal, ataca toate organele, la multe le scade eficienta, oamenii nu constientizeaza asta, nu simt mare lucru, doar ca sunt mai obositi, rezista mai putin la solicitari intense ca inainte. S-a constatat scaderea eficientei organelor intens capilarizate, dereglari ai parametrilor ca :tensiune, ritm cardiac, glicemie, etc.
  Nu considerati Covid 19 o simpla raceala, ca NU este asa, mergeti si va vaccinati!
  Intalnesc tot mai des persoane care au facut boala covid alfa acum un an si acum se reinfecteaza cu delta!

 4. Bogdan Dumitraș Răspunde

  Vrem un nou Congres PNL să scadă numărul bolnavilor!

  • Bogu Răspunde

   De ce? la alea PSD de la crasma esti in fiecare seara prezent? Cauti diversitate? O problema nu asa se rezolva, maestre.

 5. ... Răspunde

  In 14 zile au decedat 4500 persoane.care nu mai au nevoie de pensie.
  Deci raman bani de pensii speciale.

 6. john Răspunde

  Cu raportarile stam bine, ne pricepem, masuri concrete am luat pentru a rezolva din probleme ?!

 7. Satmarean 1 Răspunde

  @Glumetul. Sa treaca ei sa vad cati mai raman, si vom mai avea un avantaj: vom trece sigur de 60 % vare vom fi vaccinati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.